PokerStars firar Sunday Millions med en $5 miljoner turnering - Vinn en plats via PokerNews freeroll

PokerStars Sunday Million $5 miljoner garanterat

PokerStars.com släppte idag nyheten om att de kommer hålla sin allra största Sunday Millions turnering genom tiderna, för att fira turneringens femårsjubileum som operatörens flaggskepp inom turneringar.

Söndagen den 6 mars klockan 16:30 ET kommer operatören att hålla en helt galen turnering med $5 miljoner i garanterad prispott där vinnaren går ifrån turneringen med $1 miljon garanterat. Som om allt detta inte vore nog så kommer vinnaren ÄVEN få en Lamborghini Gallardo LP560-4 utöver förstapriset på $1 miljon!

Detta kommer utan tvekan att bli en av de största ROI turneringarna genom tiderna, då inköpet till turneringen fortfarande ligger på sedvanliga $215. Självfallet kan du kvalificera dig till turneringen genom en rad olika satelliter, däribland en $11 satellit som spelas den 6 mars klockan 15:30 ET och som garanterar hela 1000 platser!

Men varför betala för en plats som du kan vinna och detta helt gratis? Genom PokerNews har du fortfarande möjligheten att kvala in till vår $15,000 Sunday Millions turnering som nu har flyttats fram en vecka för att spelas dagen innan denna massiva $5 miljoners turnering, vilket gör att ni nu kan kvala in er till turneringen genom att spela i PokerNews $15,000 Sunday Million Freeroll där det delas ut mängder av biljetter till just PokerStars Sunday Millions.

PokerNews $15k Sunday Million 5th Anniversary satellit kommer nu att spelas lördagen den 5 mars klockan 18:00 GMT istälet för tidigare annonserat 13 mars, bara så att alla vinnare från denna PokerNews turnering kan ta del av den massiva $5 miljoners turneringen. Utöver de prispengar som står på spel i vår $15k freeroll hittar ni även 45 Sunday Million biljetter som väntar på varsin vinnare.

PokerStars firar Sunday Millions med en  miljoner turnering - Vinn en plats via PokerNews... 101

[I][b]Prispotten[/b][/I]

1 plats: $1,241
2 plats: $711
3 plats: $496
4 plats: $281
5-50 plats: $215 Sunday Million biljett
51-260 plats: $11 Sunday ¼ million biljett

Kom ihåg, denna freeroll är exklusiv för Club PokerNews medlemmar så enda sättet att få tillgång till den otroliga freeroll är att öppna ett PokerStars konto via PokerNews länkar, använda dig av marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS, göra en insättning och därefter spela in 75 VPPs under perioden 1-28 februari. Gör ni detta kommer ni få en biljett till vår kommande $15,000 Sunday Millions freeroll! Självfallet är redan befintliga PokerStars spelare, som öppnat sitt konto genom PokerNews, också välkomna att kvala in till denna freeroll.

Se nu till att inte missa lördagen den 5 mars då vår PokerNews $15k Sunday Million 5th Anniversary satellit spelas och kanske blir du en av de som lyckas säkra dig en plats i den massiva $5 miljoner garanterat turneringen som spelas redan dagen efter!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories