Poker After Dark $150k Cash game - Vecka 2´s alla avsnitt

Den senaste säsongen av Poker After Dark är nu i full gång med att sändas i amerikansk tv och tv-kanalen NBC sports. Dit kan intressanta spela bege sig om de inte har tålamodet att vänta tills avsnitten ligger ute på PokerTube eller Youtube.

Nu när inte Full Tilt spelare deltar i årets säsong av High Stakes Poker skulle det inte förvånta om Poker After Dark kommer att bli det mest populära pokerprogram i tv-rutan hos pokerfantaster världen över. Inför denna nya säsong har arrangörerna valt att införa lite ändringar och senare under säsongen kommer vi bland annat att få kunna ta del av Pot Limit Omaha.

Med den inledande $100,000 Sit-n-go turneringen som drog igång säsongens Poker After Dark såg vi Huck Seed ro hem hela prispotten på $600,000! Men nu med denna SNG bakom oss är det dags att kasta av sig handskarna och ge sig in i cashspelet med ett minimuminköp på $150,000. För varje dag i veckan visar NBC ett nytt avsnitt från POD men med de tre första veckorna redan avklarade har vi här valt att sumera den andra veckan och ge er alla de sex avsnitten, fem ordinarie avsnitt och det sjätte och sista, directors cut avsnittet.

Med Full Tilt spelare som i år inte ställer upp i High Stakes Poker får vi nu vända våra blickar mot Poker After Dark för att ta del av mångas tittarfavorit, Dave "viffer" Peat som med sin orädda spelstil roar många hemma framför tv´n. Förutom Viffer spelar även Phil Laak, Greg Mueller, Olivier Busquet, Eli Elezra och pokerlegenden Howard Lederer, aka professorn.

Glöm nu inte bort att ta del av $55,000 PokerNews Skills Challenge liga öppen för alla med ett Full Tilt Poker konto öppnat via PokerNews. Detta är en pokerliga riktad till spelare med begränsad bankrulle och erbjuder därför låga inköp men med garanterade prispotter som sträcker sig från $1000-$5000. Totalt står 10 event på schemat och det hela avslutas med en massiv $20,000 Championship freeroll

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories