Poker After Dark $150,000 cash game - Vecka 3´s alla avsnitt

Under Poker After Dark säsong 7 vecka 2 $150,000 Cash game bjöds vi på underhållning av framför allt Dave "viffer" Peat ochEli Elezra och den andra veckan av detta cash game var inte annorlunda. En som också fick oss tittare att höja på ögonbrynen var Phil Laak, som spelade mer udda än normalt. Förutom dessa tre hittade vi också Greg Mueller, Olivier Busquet samt pokerlegenden Howard Lederer, aka professorn.

Nu när High Stakes Poker under årets säsong inte kommer att se några Full Tilt spelare, efter att PokerStars köpt upp rättigheterna till programmet, vilket skapat konflikt mellan de två operatörerna, är nu Poker After Dark ett av de program där vi kan skåda några av världens absolut bästa high stakes spelare.

Nedan hittar ni alla avsnitt från vecka 3, inklusive det sjätte avsnittet, kallat directors cut, där de blickar tillbaka på den gångna veckan och kommenterar spelet.

[b]Vecka 3: dag 1[/b]

[b]Vecka 3: dag 2[/b]

[b]Vecka 3: dag 3[/b]

[b]Vecka 3: dag 4[/b]

[b]Vecka 3: dag 5[/b]

[b]Vecka 3: dag 6 (directors cut)[/b]

Glöm nu inte bort att ta del av $55,000 PokerNews Skills Challenge liga öppen för alla med ett Full Tilt Poker konto öppnat via PokerNews. Detta är en pokerliga riktad till spelare med begränsad bankrulle och erbjuder därför låga inköp men med garanterade prispotter som sträcker sig från $1000-$5000. Totalt står 10 event på schemat och det hela avslutas med en massiv $20,000 Championship freeroll

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories