WSOP 2018

Pågående EPT Köpenhamn dag 3 genom kameran - Fyra svenskar bland fem bästa

Just nu pågår PokerStars EPT Köpenhamn dag 3 vilket ni kan följa här live på PokerNews. Inför dagens start återstod det 73 spelare i fältet varav elva av dessa var svenskar. Inte nog med att vi stod för 15 % av det kvarvarande fältet, vi hittade också en svensk trio i toppen av startlistan med Michael Tureniec i ledning, Per Linde som tvåa och Joel ”odonkor1” Nordkvist som trea.

I skrivandes stund har nu spelarna en 15 minuters rast och återstår gör nu 38 spelare och den svenska trion har blivit en KVARTETT, om än en något splittrad sådan. Leder gör just nu Joel "Odonkor1" Nordkvist med 1,44 miljoner marker, som en av två spelare över miljonstrecket. Den andre att ha passerat miljonen är Per Lindesom nu sitter som tvåa med 1,1 miljoner. Michael Tureniec som inledde dagen i ledningen satt här på en fjärdeplats hållandes 845,000 framför sig. med Ivan Freitez framför sig på 860,000. På en femteplats hittar vi nu Nikolas Liakos som jobbat upp sig från 157,000 till 638,000. Samtidigt jobbar fortfarande Simon Hanninger kvar på sin sjundeplats, nu med 585,000 framför sig.

  • Pågående EPT Köpenhamn dag 3 genom kameran - Fyra svenskar bland fem bästa 101
  • Pågående EPT Köpenhamn dag 3 genom kameran - Fyra svenskar bland fem bästa 102
  • Pågående EPT Köpenhamn dag 3 genom kameran - Fyra svenskar bland fem bästa 103
  • Pågående EPT Köpenhamn dag 3 genom kameran - Fyra svenskar bland fem bästa 104
  • Pågående EPT Köpenhamn dag 3 genom kameran - Fyra svenskar bland fem bästa 105

Fler foton från Köpenhamn hittar ni i vårt EPT Köpenhamn fotogalleri.

PokerNews fick under en av pauserna möjligheten att hålla en intervju med Per Linde.

Övriga svenskar just nu så har vi
Kent Lundmark - 300,000
Martin Jacobson - 270,000
Daniel Johansson - 240,000

Uppdatering 17:20

Tureniec tappar dryga 200,000 av sin stack efter att ha synat en all-in med {A-Hearts}{K-Spades} mot John Eames som höll {A-Diamonds}{5-Diamonds}. Nu blev dessvärre Tureniec utdragen direkt på floppen då brädan kom {J-Diamonds}{5-Spades}{5-Clubs}{6-Clubs}{4-Spades} för att ge Eames triss. Tureniec föll ner till 650,000 efter den handen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories