WSOP 2018

Missa inte morgondagens $7,500 freeroll i vår $34,000 Monster Pot serie hos Poker770

$34,000 Monster Pot serie med $7,500 freerolls hos Poker770

Öppna ett Poker770 konto via PokerNews och spela i morgondagens $7,500 freeroll vilket är en av totalt fyra $7,500 freerolls som står på schemat fram tills mitten på mars. Bäst av allt, otroligt låga kvalificeringskrav.

Nu är det slut på alla dessa små och ointressanta freerolls! Vi på PokerNews har nu ställt in siktet på att leverera stora och attraktiva freerolls till våra spelare och detta är exakt vad PokerNews och Poker770 nu presenterar via vår $34,000 Monster Pot freerollserie där det nu kvarstår fyra freerolls fram tills den 19 mars. Öppna ett Poker770 konto genom PokerNews och kvalificera dig via enkla kvalificeringskrav till dessa freerolls som hålls varannan vecka. Utöver allt detta kan ni även ta del av en $500 bonus samt få tillgång till ytterligare $3k i freerolls för nya spelare som gör en insättning.

$7,500 Freerolls

  • 12 februari
  • 26 februari
  • 5 mars
  • 19 mars

Alla dessa $7,500 freerolls hos Poker770 har den gemensamma spelstarten klockan 21:00 svensk tid.

Ni kommer att inleda spelet med 3,500 i marker och spela 15 minuters nivåer. Även om denna och de övriga tre turneringarna är freerolls erbjuds ni möjligheten att göra valfria $3 rebuys, vars pengar skjuts direkt in i prispotten.

Hur ni kvalar in till dessa $34,000 Monster Pot freerolls

Notis: Dessa inspelade 20 poäng motsvarar knappt ~$1.50 i betald rake!

Notera att dessa 20 poäng som krävs för respektive freeroll kan ha spelats in när som helst vilket betyder att redan befintliga Poker770 spelare som öppnat sitt konto via PokerNews för säg 1 år sedan och spelat in dessa poäng då, också har möjlighet att spela i alla ovan nämnda freerolls. Kraven på insättning, konto via PokerNews och poäng är endast de så måste uppfyllas, tidsperioden har ingen betydelse.

20 poäng är otroligt lågt för en freeroll med en prispott som denna. Att spela in 20 poäng per freeroll motsvarar lite drygt $1,50 i betald rake per freeroll, vilket lätt kan uppnås via cashbord eller genom att spela en ynka Sit-n-Go. Lägg sedan till ett begränsat startfält med omkring 3-400 spelare och ni har riktigt goda chanser att dryga ut er pokerplånbok med en rejäl slant utan att behöva spendera timtals framför datorn.

Detta tillhör absolut en av de större freerolls ni kan hitta på nätet inom onlinepoker och garanterat en av de freerolls med lägsta kvalificeringskrav. Glöm heller inte bort att har ni väl öppnat ett Poker770 konto genom PokerNews så har ni även möjligheten att ta del av även alla framtida kampanjer som vi på PokerNews anordnar med Poker 770. Därför är det hög tid att ni ladder ner Poker770 idag , sätter in dessa $20 och spelar in poängen som krävs. Då nästa freeroll spelas redan i morgon bör ni agera omgående om ni inte vill missa denna chans och lukrativa erbjudande!

Vad tycker du?

Fler nyheter