Lock Pro Supremacy fortsätter denna vecka: $7,500 freeroll & $2,500 i Lock bounties

Dags för nästa $10,000 Lock Supremacy freeroll

Öppna ett Lock Poker konto via PokerNews och ta del av den sista $10,000 freerollen hos Lock Poker. Slåss om $7,500 i prispengar och ytterligare $2,500 via 25x$100 bounties i respektive freeroll

Låt jakten börja…

Tror du att du har vad som krävs för att ge dig an några av de bästa inom branschen? Då ges du här just denna möjlighet efter att PokerNews och Lock Poker gått samman för att leverera en freerollserie vi valt att kalla Lock Pro Supremacy, beståendes av totalt fyra $7,500 freerolls. Det bästa med dessa freerolls är att ni förutom denna $7,500 prispott även är med och slåss om 25 stycken $100 bounties i varje turnering, vilket gör att det totalt står $10,000 på spel varje gång och därmed $40,000 sammanlagt.

Ni behöver med andra ord inte lyckas hamna i prispengarna i dessa event för att gå ifrån turneringen som en vinnare. Slå ut tre Lock Poker proffs och ni går ifrån med hela $300 på fickan! Med 245 Lock Poker proffs som ställer upp i respektive freeroll har ni 25 chanser att ro hem en av dessa $100 bounties. Spelar ni sedan i alla fyra freerolls, innebär det att ni är med och gör upp om otroliga $10,000 i bounties! Detta är garanterat inget som ni kan hitta vart ni än letar på nätet. Skulle du ha lyckan att vinna en bounty kommer dessa pengar att automatiskt krediteras ert Lock Poker konto.

$40,000 Lock Pro Supremacy schema

17 februari, 6-max turnering, spelarvärd Stevie Devlin

Hur ni kvalar in

  • Öppna ett Lock Poker konto genom PokerNews
  • Gör en insättning på minst $50 och använd er av bonuskoden SEPNEWS1000
  • Spela in 50 Lock Poker poäng under respektive turnerings kvalificeringsperiod.

Självfallet är också redan befintliga Lock Poker spelare välkomna att delta i dessa freerolls så länge som deras konto öppnats via PokerNews, att insättningskravet uppfyllts och att antalet poäng spelats in under respektive kvalificeringsperiod.

Att spela in 50 Lock Poker poäng motsvarar omkring $5 i betald rake och detta kan uppnås väldigt lätt genom att spela några rundor vid ett cashbord eller genom att delta i ett par SNG. Dessutom kan nya spelare, förutom dessa freerolls, även ta del av en exklusiv insättningsbonus på 200 % upp till $1000 vid första insättning. Se bara till att ni använder bonuskoden PNEWS1000

Att betala $5 i rake och spela in dessa poäng kan absolut vara väl värt det. Se bara på vår första turnering i denna serie som såg 370 spelare komma till start. Vinnaren av denna turnering gick ifrån med ett förstapris på hela $1,950 i prispengar. Totalt fick 50 spelare vara med och dela på prispengarna samt ytterligare 15 som lyckades vinna en bounty. Detta innebär att var sjätte spelare som investerat dessa $5 gick ifrån turneringen som en vinnare.

Vad tycker du?

Fler nyheter