Lock Pro Supremacy Event #3 bounty turnering vanns av "Mnimoe"

Lock Pro Supremacy

Den tredje Lock Pro Supremacy freerollen spelades nyligen och det skulle visa sig bli den största hitintills. Spelare gjorde här upp om en prispott på $7,500 Prize Pool samt spelade mot 25 Lock Poker Pros som alla hade skottpengar på sig i form av en $100 bounty.

Till start i detta event kom 445 spelare och vann gjorde mnimoe som därmed plockade hem förstapriset på $1,875 . Av de 445 startande gick 60 spelare vara med och dela på prispotten samt att ytterligare ett antal spelare lyckades gå ifrån turneringen med en bounty på fickan. Detta gjorde denna turnering till en väldigt lukrativ affär för de startande spelarna, speciellt med tanke på att endast 2 av de 25 startande Lock proffsen tog sig in i pengarna.

$40,000 Lock Pro Supremacy schema


17 februari klockan 21:00 - 6 Max Spelarvärd: Stevie Devlin

Hur ni kvalar in

Självfallet är även befintliga Lock Poker spelare välkomna att delta i denna freeroll så länge kontot öppnats via PokerNews, att det gjorts en insättning på minst $50 och att dessa 50 poäng spelats in under kvalperioden.

Att spela in 50 Lock Poker poäng motsvarar omkring $5 i betald rake vilket uppnås väldigt lätt genom att spela vid några cashbord eller delta i en och annan SNG. Passa samtidigt på att ta del av vår exklusiva insättningsbonus när ni öppnar ett konto, en bonus ni inte kan hitta hos någon annan, få 200 % upp till $1000 när ni gör er första insättning med bonuskoden SEPNEWS1000

Lock Pro Supremacy har blivit en stor hit bland PokerNews spelare. Se därför till att inte missa denna, den sista möjligheten för denna gång att delta i vår avslutande $10,000 turnering. Ladda ner Lock Poker, sätt in $50 med bonuskoden SEPNEWS1000 och du kan vara på god väg till att dra hem ett förstapris på strax under $2,000!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories