Dwan $2 miljoner back i High Stakes Poker i Macau efter 30 tim session

Tom Dwan på plats i Macau för High Stakes Poker

Mer och mer pokerspelare väljer att bege sig till Macau för att få high stakes poker spel är ganska klart efter att vi sett spelare som både Tom Dwan och Phil Ivey resa över till Asiens Las Vegas för att där möta rika kinesiska affärsmän och spela om hutlösa summor pengar, pengar som en normalsvensson aldrig ens skulle se under en hel livstid även om de jobbade och tjänade hyfsat med pengar.

Som situationen ser ut just nu, enligt obekräftade rykten, ska Tom "durrrr" Dwan ligga drygt $2 miljoner back efter en 30 timmar lång session. Förutom Dwan uppges även spelare som Phil Ivey, John Juanda och Johnny Chan också finnas på plats. De rapporter vi erhållit är väldigt bristfälliga men stämmer de vi fått då ska det vara just Johnny Chansom är den som just nu sitter med störst vinst av de deltagande spelarna tillsammans med en av de lokala spelarna.

Förutom Tom Dwan sitter hans teamkollega i Team Full Tilt, John Juanda också på den förlorande sidan av spelet och båda två uppges ligger omkring $2 miljoner i hålet, motsvarande HK$15 miljoner. Men då ska man samtidigt ha i åtanke att senast när Dwan var på plats i Macau för att spela vid dessa nivåer, uppgavs det att han lämnade Macau med mellan $8-9 miljoner plus på fickan, vilket gör att han mer än väl har råd att donera tillbaka $2 miljoner.

Men som på dessa nivåer kan det svänga fort och denna $2 miljoner förlust som Juanda och Dwan har dragit på sig kan snabbt vara utraderad och vänt till vinst. Med mörkar på $4000/$8000 svänger det oerhört snabbt upp och ned och två potter och Dwan skulle kunna ha grävt sig ur hålet han befinner sig i.

Spelet ska nu, enligt uppgifter hämtade från Full Tilt Poker och Dwans blogg ha tagit en paus för lite välbehövlig sömn, även om det kanske bli en sömnlös natt för ”durrrr” efter att ha druckit mängdvis med kaffe för att lyckas hålla sig vaken under denna 30 timmar långa session.

Än är det långt ifrån över i Macau Big Game och vi kommer att fortsätta rapportera över utvecklingen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories