Daniel Negreanu att spela SuperStar Showdown mot Isildur1

Daniel Negreanu tar sig an Isildur1 i SuperStar Showdown

Då var det klart att även teamkollegan från PokerStars, Daniel Negreanu, tänker anta utmaningen SuperStar Showdown mot Viktor Blom. Har är dock noga med att poängtera till sina följare att han ännu inte är redo att ta sig an den legendariske Isildur 1 rikitgt ännu.

Även om Daniel Negreanu, aka “KidPoker” inte känner sig redo att ge sig an Isildur1 just nu, gör han allt vad som står i hans makt att förbereda sig för utmaningen. Bland annat har han tagit sig an PokerNews Strategy instruktören Randy “nanonoko” Lew samt Justin Bonomo vid PokerStars $5/$10 bord där han lyckades hålla jämn takt med Lew under perioden de spelade. Mot Bonomo gick det till och med bättre, där han tog honom på lite över $15,000 över de 2,500 händer de avverkade.

Det är inte direkt någon hemlighet att jag är ett stort fan av Viktor “Isildur1” Blom och hans spel. Jag har följt hans spel under SuperStar Showdown på PokerStars under de gångna söndagarna och detta har verkligen inspirerat mig till att utveckla mitt spel ytterligare och ta mig till en sådan nivå där jag känner att jag skulle kunna vara en värdig utmanare för honom, kunde man läsa i Negreanus blogg. Han fortsatte med att berätta om att han normalt inte spelar vid flera bord samtidigt och därför inget som faller sig naturligt för honom samt att han fortfarande har en hel del att lära sig inom onlinepoker.

Negreanu avslutar sedan med att säga följande:
– Det enda sättet att spela mot Isildur1 är att verkligen grinda och nöta och sedan hoppas att jag är kapabel att kunna hålla jämna steg med honom.

Sitter du med ett PokerStars konto öppnat via PokerNews? Har du spelat under januari månad och då spelat in mer än 75 VPP? Då har vi en glad överraskning till dig! Alla PokerNews spelare som under januari månad spelat in 75 eller fler VPP kommer att få tillgång till vår senaste $15,000 Sunday Millions freeroll som spelas nu på söndag, klockan 20:35.

[b]Ännu inte en PokerStars spelare?[/b]

Tillhör du däremot skaran som ännu INTE har ett PokerStars konto, då är det absolut hög tid att öppna ett, speciellt genom att använda PokerNews PokerStars länkar. Ett konto öppnat genom PokerNews, tillsammans med användningen av vår marknadsföringskod SWEDISHPOKERNEWS och en insättning ger dig möjligheten att kvala in till nästa månads $15,000 Sunday Millions freeroll. Allt som krävs är att ni spelar in 75 VPP nu under februari. Ni har alltså fram tills den sista februari på er att spela in dessa poäng. Alla kvalificerade spelare kommer sedan att tilldelas en turneringsbiljett som ger er tillgång till denna freeroll som spelas den 13 mars. Vänligen observera dock att dessa turneringsbiljetter i regel delas ut 1-3 dagar innan turneringen spelas.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories