$45,000 i PokerStars Sunday Millions freerolls - Exklusivt för PokerNews

PokerStars Sunday Million freeroll hos PokerNews

Ladda ner PokerStars genom PokerNews, spela in 75 VPP och spela i vår otroliga $15,000 Sunday Millions freeroll.

PokerNews och PokerStars är oerhört glada över återkomsten av $15,000 Sunday Million freeroll serie på vårt freerollschema. Under 2010 kunde Club PokerNews spelare ta del av dessa enorma PokerStars freerolls under så gott som hela året och nu har vi säkrat tre nya freerolls för att inleda 2011 på bästa möjliga sätt.

$15,000 Sunday Million Freerolls

13 februari klockan 19:35
13 mars klockan 19:35
10 april klockan 19:35

Prispotten

1 plats: $1,241
2 plats: $711
3 plats: $496
4 plats: $281
5-50 plats: $215 Sunday Million biljett
51-260 plats: $11 Sunday ¼ million biljett

Kom ihåg, denna freeroll är exklusiv för Club PokerNews medlemmar så enda sättet att få tillgång till den otroliga freeroll är att öppna ett PokerStars konto via PokerNews och använda dig av marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS, göra en insättning och därefter spela in 75 VPPs under månaden innan freerollen spelas. Detta betyder att de 75 VPP ni spelar in nu under februari, kommer då att generera en biljett till mars månads $15,000 freeroll. Kom också ihåg att alla befintliga PokerStars spelare, som ursprungligen öppnat sitt PokerStars konto genom PokerNews, också är välkomna att spela i denna och övriga freerolls som vi anordnar, så länge poängkraven uppfyllts.

Att spela in de 75 VPP som krävs motsvarar strax under $13 i betald rake. Detta kan uppnås genom att spela omkring 250 händer på $1/$2 Limit bord, 400 händer vid $0.25/$0.50 no limit bord eller 13 stycken $11 SNG.

Även om kvalificeringsperioden till februari månads freeroll har löpt ut behöver detta inte hindra dig från att kvala in till mars månads massiva turnering. Ladda ner PokerStars idag och ta del av detta exklusiva PokerStars erbjudande.

P.S. Sitter du redan med ett PokerStars konto som du öppnat genom PokerNews och du har spelat på PokerStars under januari, då kan du kanske vara kvalificerad till freerollen som spelas nu på söndag, den 13 februari. Öppna din mjukvara, klicka på ”Begärna” uppe i menyraden och leta sedan reda på ”turneringsbiljetter” i menylistan som dyker upp. Eventuella inspelade biljetter kommer då att synas där. Vänligen observera att biljetter till dessa event i regel skickas ut omkring 2 till 3 dagar innan turneringen spelas så skulle ni ännu inte sitta med någon biljett, avvakta då några dagar innan ni kontaktar oss. Har ni inte fått någon biljett den 11-12 februari, vänligen kontakta då oss på.

Vad tycker du?

Fler nyheter