William Thorson fyra i Aussie Millions $5,300 PLO, Shklover vann

Mike Shklover vinner Aussie Millions $5,300 Pot Limit Omaha 2011

I $5,300 Pot Limit Omaha finalen som spelades i Aussie Millions idag hade vi William Thorson sittandes i ledning inför finalen, en ledning som han utnyttjade till max under inledningen. Bland annat stod han för första utslagningen när hans {a-Diamonds}{a-Clubs}{7-Clubs}{6-Hearts} vann över xxx {k-Diamonds}{k-Clubs}{q-Hearts}{j-Hearts} där båda två träffat floppen hårt med {k-Hearts}{9-Diamonds}{a-Hearts}. Thorsons triss stod överCasey Kastle triss och Kastle blev förste spelare att lämna finalen på en åttondeplats. Strax därefter var Thorson i farten igen, när han slog utMichael Zowie på sjundeplats, efter att han lyckats spika en högre stege än sin motståndare.

William Thorson var även involverad i potten som sågMichael Greco utslagen på sjätteplats men här var det dock inte Thorson som vann, utan en tredje spelare vid namn Graeme Putt. Både Thorson opch Putt hade lyckats fylla en färg på turn men där Putt satt med kung hög färg mot Thorsons knekt hög. Grecco i sin tur hoppades på att bordet skulle para sig på rivern då han floppat en triss. En blank river gav dock potten till Putt och Greco åkte på sjätteplats.

Femma blev Joe Hachem som därmed får vänta på sin Aussie Millions ring ytterligare ett tag. I det här skedet såg William riktigt stark ut och satt fortfarande i ledning med fyra spelare kvar. Den glädjen skulle dock bli kortvarig då Thorson blev näste spelare att lämna turneringen. Han förlorade pott efter pott och när Graeme Putt sedan lyckades fylla fyrtal hållandes {2-Clubs}{2-Spades} på handen och med en bräda som visade {j-Spades}{2-Diamonds}{2-Hearts} föll Thorson ner till hälften av den stack han haft sittandes i ledning. Graeme fortsatte sedan att sätta tryck på Thorson och tog ytterligare 150,000 i potten efter, vilket gjorde att William då satt med endast 50,000 kvar.

Utslagningen av Thorson stod Mike Shklover för som träffat triss i åttor på floppen mot Thorsons par i nior. Fjärdeplatsen gav William AUD$25,000 i prispengar. Graeme Putt blev sedan näste spelare att åka ut, på en tredjeplats. Kvar i heads-up hade vi då Mike Shklover med 576,000 mot David Ewing med 189,000. Det skulle också bli just den som slog ut Thorson, Mike Shklover, som vann detta event. I den avgörande handen satt spelarna med:

Ewing: {a-Diamonds}{9-Hearts}{4-Diamonds}{3-Diamonds}
Shklover: {q-Diamonds}{j-Diamonds}{7-Hearts}{2-Clubs}

På brädan kom {8-Diamonds}{8-Clubs}{q-Clubs}{7-Spades}{q-Hearts} och Shklover fyllde därmed en kåk för att ta hem segern och förstapriset på AUD$100,000. För andraplatsen inkasserade Ewing AUD$55,000.

Resultat Aussie Millions $5,300 Pot Limit Omaha

PlaceringNamnPrispengar
1Mike Shklover$100,000
2David Ewing$55,000
3Graeme Putt$35,000
4William Thorson$25,000
5Joe Hachem$15,000
6Michael Greco$15,000
7Michael Zowie$10,000
8Casey Kastle$10,000

Än pågår fortfarande Aussie Millions Main Event som i natt spelar dag 4. Ni kan följa den fortsatta utvecklingen i detta event via PokerNews Aussie Millions Live.

Fler nyheter

Other Stories