Se avsnitt 1 och 2 av million dollar cash game säsong 5

Pokerintresserade som gillar att titta på poker på tv och då främst cashspel går nu bara och väntar på att den sjunde säsongen av High Stakes Poker ska börja sändas. Fram tills den drar igång bjuds vi på en hel del underhållande turneringsspoker samt spel som PartyPokers Big Game IV, Poker After Dark och PokerStars The Big Game som vi svenskar får ta del av via deras webbsida.

Nu kan ni dock glädjas av att ännu en pokerserie har återvänt i tv-rutan och denna gång gäller det Full Tilt Pokers Million Dollar Cash Game som sett avsnitt 1 och 2 från dem femte säsongen. Spelar under de inledande avsnitten gör mängder av kända pokerprofiler. Vi hittar här spelare som Phil Ivey, Peter Jetten, Justin "Boosted J" Smith, Tom "durrrr" Dwan, Chris "Jesus" Ferguson, Patrik Antonius, Mike "The Mouth" Matusow och hetlevrade Ilari "Ziigmund" Sahamies.

Här nedan har ni de två första avsnitten från den femte säsongen av Full Tilt Million Dollar Game. Som ni vet måste alla deltagande spelare köpa in sig för minst $100,000 och detta gör att ni garanterat bjuds på underhållande poker så titta och njut.

[B]Avsnitt 1 (Del 1 av 2)[/B]

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

[B]Avsnitt 1 (Del 2 av 2)[/B]

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

[B]Avsnitt 2 (Del 1 av 2)[/B]

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

[B]Avsnitt 2 (Del 2 av 2)[/B]

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories