WSOP 2018

Rally for Riches Extreme Rake Chase hos Lock Poker: $350,000 & EPT San Remo paket

Lock Rake Race

Ladda ner Lock Poker idag och ta del av ett rakerace värt $350,000 under januari.

Finns det ett bättre sätt att starta det nya året på än med ett tillskott i kassan på över $45,000 och ett EPT San Remo paket?

Ni kan nu spela i ett exklusivt race hos Lock Poker, en kampanj som går under namnet Rally for Riches Extreme Rake Chase. Ni har här chansen att ta del av över 1000 individuella priser, till ett sammanlagt värde på över$350,000 i reda kontanter.

Detta race pågår under hela januari och allt ni behöver göra är att spela för allt vad ni är värd. Lock Poker kommer att hålla koll på era inspelade VIP poäng under månaden. Vid slutet av månaden räknas poängen av och det poängmål ni då nått kommer då att generera en utbetalning till ert konto. Lyckas ni ta er till den översta nivån, då kan ni gå ifrån januari månad med över $45,000 inbetalt på ert Lock Poker konto. Lyckas ni sedan spela till er topplaceringen i detta rake chase, då vinner ni även ett inköp till 2011 års EPT San Remo. Klicka här för att se hela prisstrukturen.

När ni öppnar ert Lock Poker konto via PokerNews se då till att ni använder bonuskoden SEPNEWS1000, och ni får då tillgång till en exklusiv insättningsbonus på upp till $1000 på er första insättning.

Som om detta i sig inte vore nog, kommer ni som PokerNews spelare hos Lock Poker också få tillgång till vår massiva $40,000 Lock Pro Supremacy kampanj som ser sitt första event spelas redan i morgon! Totalt kommer ni att få tillgång till inte mindre än fyra $7,500 Freerolls, där varje freeroll erbjuder förutom den $7,500 i prispengar även 25 stycken $100 bounties på Lock Poker proffs. Detta gör att ni slåss om en sammanlagd prispott på hela $10,000 per freeroll.

Vad tycker du?

Fler nyheter