PokerStars lanserar Home Games Online

Pokerstars Home Games

Öppna ett PokerStars konto och du kan spela i exklusiva och privata spel med dina kompisar runt om i världen. Här finns det inga gränser och endast ni bestämmer vad som ska spelas och hur!

PokerStars har introducerat ett nytt och innovativt tillägg till deras produktportfölj som vi tror kommer att bli en stor framgång hos pokerspelare online. Tänk dig själv att ni har er egna pokerklubb online, där endast du och dina inbjudna vänner får spela. Detta är exakt vad PokerStars nu erbjuder via deras – PokerStars Home Games.

Konceptet är designat så att du kan skapa och sköta din egen pokerklubb där ni spelar de spel ni väljer, med vänner och bekanta, när som helst det passar er.

Det är enkelt att skapa en klubb, först måste ni välja ett klubbnamn och en inbjudningskod. Därefter får ni tillgång till er exklusiva pokerklubb lobby, där ni kan utforma era egna pokerbord och turneringar, allt efter behov och önskemål. Nästa steg, att bjuda in deltagare, kan inte bli mycket enklare. Allt som behövs är att skicka dem ditt klubb ID och inbjudningskod och sedan godkänna dem som medlemmar när de ansöker om medlemskap.

Att sätta i ordning spel gör du helt efter behov och önskemål, där du väljer vilken speltyp, nivå och tidpunkt spelet ska gå av stapeln. När allt är bestämt och upplagt kommer systemet automatiskt att skicka ut inbjudningar till alla medlemmar med detaljerna om spelet/spelen som skapats.

Andra nyckelfunktioner inkluderar:

  • Club Management verktyg – Välj administratörer, hantera medlemskap, utforma klubblobbyn och mycket mer
  • Club ledartavla – visa nuvarande ställning i klubben, med de bästa spelarna och deras poäng från spelade turneringar
  • Spelarstatistik – se inspelade poäng, placeringar och antal utslagna spelare för varje klubbmedlem
  • Spelverktyg – hantera spelen, ändra detaljer som längd för nivåer, blinds och inköp
  • Spara spelinställning – Har du skapat ett favoritspel kan du spara inställningarna och ladda dem gång på gång när du vill spela nästa gång
  • Spelschema – listar turneringsdatum och tider, samt öppna cashbord
  • Spelresultat – se turneringsresultat, hur de olika medlemmarna slutade, poäng och hur många varje spelare slog ut

Vill du veta hur ni går till väga och få det förklarat av Daniel Negreanu? Ta då en titt på denna video.

Tidpunkten att öppna ett PokerStars konto har knappast varit bättre. Skulle ni dessutom göra det genom PokerNews får ni också tillgång till alla aktuella OCH framtida kampanjer som vi på PokerNews anordnar tillsammans med PokerStars. Bland annat har vi tidigare kört en $15,000 freeroll VARJE månad där det endast krävt 75 inspelade VPP för att få spela! Vi kanske inte har något på schemat just nu, men vi lovar att ni inte kommer bli besvikna, då något riktigt gott väntar runt knuten.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories