PokerStars lanserar $100,000 Ultimate Home Game

Ultimate Home Game

Vid det här laget finns det nog inte många pokerspelare där ute som undgått den senaste nyheten från PokerStars, deras nya PokerStars Home Games. Reaktionerna över detta nya koncept har varit många och mestadels positiva. De som ännu inte riktigt fallit för konceptet kanske gör det nu, efter att PokerStars meddelat att det kommer att hållas en $100,000 freeroll för alla Home Game Managers den 6 mars klockan 19:00.

Vinnaren av denna freeroll kommer att vinna en resa för sig själv och några vänner till något av följande alternativ:

  • EPT Snowfest (Österrike)
  • Vancouver (Kanada)
  • Macau (Kina)
  • Buenos Aires (Argentina)

Prispaketet inkluderar en bankrulle för ett privat VIP pokerspel samt att Daniel Negreanu, Jonathan Duhamel och ännu en Team PokerStars kommer att ansluta sig till spelet. Den sista medlemmen får vinnaren själv välja ut.

Allt ni behöver göra för att kunna ta del av denna freeroll är att fullfölja följande tre steg:

  1. Öppna en PokerStars Home Games pokerklubb online
  2. Bjuda in och ha sju eller fler vänner i klubben
  3. Spela minst två omgångar med spel om riktiga pengar eller fem omgångar med spel om låtsaspengar

Att få möjligheten att delta i en sådan otrolig $100,000 freeroll kunde knappast ha varit mycket enklare. Inte nog med att ni kan vinna er en pokerresa ni sent kommer att glömma, dina pokervänner skulle avguda dig om du vann resan och göra allt för att bli utvalda att följa med.

Sitter du ännu inte med ett PokerStars konto är det hög tid att du öppnar ett. Ett konto öppnat via PokerNews ger dig tillgång till alla aktuella som FRAMTIDA kampanjer som PokerNews anordnar med PokerStars.

Vad tycker du?

Fler nyheter