2011 PokerStars Caribbean Adventure: Moneymaker jagar PCA titel

2011 PokerStars Caribbean Adventure: Moneymaker jagar PCA titel 0001

2011 års PokerStars Caribbean Adventure Main Event såg gårdagens startfält spelas ned från 173 spelare till de sista 48, vilka kommer återkomma igen nu ikväll för att kämpa om fortsatt överlevnad i eventet I hopp om de riktigt stora pengarna.

Adam Geyer var den som inledde gårdagen som chipleader och återfanns även med bland de 48 som tog sig vidare, sittandes med 435,000 framför sig. Vidare tog sig också 2003 års World Series of Poker Main Event vinnaren Chris Moneymaker (1,6 miljoner i marker), Max Lehmanski (2,3 miljoner), Mike Sowers (1,3 million), Dmitriy Stelmak (1,3 miljoner) och ledaren inför dag 4, Chris Oliver med dryga 3,7 miljoner.

Under den tredje speldagen fick vi se en hel del tunga namn försvinna från fältet, med spelare som November nine Eric Buchman, David "Doc" Sands, Faraz Jaka, Bertrand “ElkY” Grospellier, JP Kelly och Pieter de Korver. En av de tyngre förlusterna under gårdagen måste dock ha varit utslagningen av Greg Debora från Team PokerStars (Kanada).

Med 49 spelare kvar i fältet ställde Debora all-in med sina sista 214,000 från Under The Gun (UTG) och alla la sig fram till stora mörken och Wesley Wiemes som valde att syna med lite drygt halva sin stack. Spelarna vände då upp korten:

Debora: {6-Diamonds}{6-Hearts}
Wiemes: {a-Clubs}{8-Clubs}

Debora kunde andas ut något när floppen kom {7-Spades}{j-Spades}{j-Clubs} även om Wiemes lyckats få ytterligare tre outs då även en sjua skulle ge honom en vinst med högre tvåpar. Hoppet för Debora steg sedan ytterligare när en ofarlig {4-Diamonds} kom på turn bara för att sedan se luften går ur honom på rivern då {8-Spades} föll vilket gav Wiemes ett högre tvåpar och potten.

Spelet återupptas idag klockan 18:00 svensk tid och kommer att pågå fram tills 24 spelare återstår. Följ den fjärde speldagen av PCA Main Event 2011 på Atlantis Resort direkt via Pokernews och vår PCA 2011 live-rapportering.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories