PokerStar presenterar Viktor Blom som Isildur1 vid PCA 2011

Viktor Blom

Då har mångas spekulationer nu bekräftats då identiteten bakom Isildur1 nu äntligen släppts. Och ja, det är Viktor Blom som är Isildur1. Hans identitet presenterades inför en match mellan Isildur1 och Bertrand ”ElkY” Grospellier, en match som för övrigt Blom vann efter att han hamnat all-in på slutet av matchen hållades A-K mot ”ElkYs” J-J. En kung på turn gav Isildur1 övertaget och fick därmed som vinnare ur mötet.

Det var inför denna match som PokerStars.com och Isildur1 valde att gå ut med nyheten om vem det var som dolde sig bakom nicket och till föga förvåning presenterades Viktor Blom som den svenske onlinespelaren. Matchen mellan Grospellier och Isildur1 hade hypats upp på PokerStars då Isildur1´s identiet skulle avslöjas i samband med matchen. Det har länge spekulerats i att det skulle vara just Blom som spelade som Isildur1 men utan konkreta bevis har det endast varit just spekulationer. Nu kan vi dock en gåg för alla lägga alla spekulationer åt sidan.

I samband med presentationen av Isildur1 fick media möjligheten att ställa fem frågor till http://se.pokernews.com/nyheter/tags/Viktor%20Blom/. Här är frågorna som Viktor fick svara på:

Är det en lättnad att äntligen ha fått din identitet avslöjad
Jag tror att de flesta har vetat under en längre tid att det har varit jag som spelat som Isildur1 så för mig spelar det inte så stor roll. Men när jag skrev på för PokerStars kändes det att det var rätt tillfälle att kliva ut ur skuggorna.

Vilka unika egenskaper kommer du att bidra till Team PokerStars
Jag tror att jag är den bästa online heads-up No Limit Hold´em spelaren I världen men jag ser fram emot att få lära mig en hel del från de andra Team PokerStars spelarna och samtidigt hjälpa dem med deras spel.

Hur kommer detta avslöjande påverka ditt framtida spel?
Jag kommer att spela i en mängd EPT-events och jag vill verkligen fokusera på EPT och vinna ett event under 2011. Samtidigt tror jag att vi kommer att få se en hel del intressanta SuperStars Showdown matcher på PokerStars, nu är folk verkligen vet vem jag är.

Vem eller vilka respekterar du mest i Team PS Pro?
Där måste jag nog säga först Daniel Negreanu men också 0Johnny Lodden

Hur har du gått till väga för att förbättra ditt spel?
Inget speciellt – Jag förlorade en hel del och det lärde mig samt var till hjälp, säger en skrattandes Viktor Blom.

Välkommen till Team PokerStars, Viktor Blom.

Viktor Blom kliver fram som Isildur1

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories