PokerNews spelare krossade proffsen i första Lock Pro Supremacy freeroll

Lock Pro Supremacy

I den första upplagan av Lock Pro Supremacy freerollen som hölls i torsdags förra veckan bjöds PokerNews spelare på möjligheten att göra upp om en prispott på$7,500 samt att de satt med chansen att plocka hem en eller flera av de 25 Lock Poker Pros bounties som fanns att vinna där varje bounty gav $100 i premie.

I detta, det första av totalt fyra event, såg vi 370 spelare komma till start. Detta innebar att spelarna hittade ett Lock Poker proffs vid två av tre bord. Dessa spelare gav i sin tur dessa proffs en riktig match då inte en enda spelare av dessa 25 tog sig in i prispengarna, eller lyckades slå ut någon av sina team kollegor. Resultatet blev då att 65 deltagare i freerollen gick ifrån med någon form av prispengar på fickan, alltså var sjätte spelare.

Den slutgiltiga vinnaren, 1987gajdymoney, var den som lyckades gå ifrån freerollen med hela $1,950 extra i plånboken. Trots att han tog hem hela turneringen, lyckades denne spelare inte ro hem en enda bounty.

Låter detta som ett intressant koncept och något du önskat du varit med om? Då behöver du inte oroa dig då detta var bara den första av totalt fyra liknande turneringar:

$40,000 Lock Pro Supremacy schema


20 januari klockan 21:00 – 6 Max. Spelvärd: Brett Jungblut
3 februari klockan 21:00 Spelvärd: Eric Lynch
17 februari klockan 21:00 – 6 Max Spelvärd: Stevie Devlin

Hur ni kvalar in

Spelare som redan sitter med ett Lock Poker konto, som öppnats via PokerNews, är självfallet också välkomna att spela i dessa freerolls så länge kravet på insättningen och de inspelade poängen uppfyllts.

Att spela in 50 Lock Poker poäng motsvarar omkring $5 i betald rake vilket ni lätt kan uppnå genom antingen spel vid cashbord eller SNG. Att spela turneringen kan vara en tredje lösning om ni så önskar, men då kräver det att ni spelar ett par turneringar för att nå upp till denna summa. När ni öppnar ert konto kan ni även passa på att ta del av vår exklusiva insättningsbonus, en bonus ni inte kan hitta någon annanstans. Få 200 % upp till $1000 vid er första insättning, men detta kräver att ni använder bonuskoden SEPNEWS1000.

Vänligen observera att turneringsbiljetterna som delas ut till kvalificerade spelare, delas inte ut direkt när det utsatta poängmålet uppnåtts. Det kan ligga en fördröjning på någon timme innan ni har biljetten på ert konto. Under dagen som turneringen spelas skickas biljetter ut var femte minut, vilket betyder att ni mer än väl kan klara kravet under samma dag som turneringen spelas.

Lock Pro Supremacy med sitt nästa event som står runt hörnet kommer att bjuda på samma goda chanser som i den första turneringen. Vill du ha chansen att gå ifrån med närmare $2,000 i förstapris, se då till att du laddar ner Lock Poker redan idag, gör din insättning på $50, använder bonuskoden SEPNEWS1000 och spelar in poängen som krävs så att du är klar och redo inför nästa torsdags event!

Vad tycker du?

Fler nyheter