WSOP 2018

Poker770 $34,000 Monster Pot freeroll serie med låga krav

$34,000 i freerolls hos Poker770

Öppna ett Poker770 konto genom PokerNews och du kan kvala in till vår exklusiva freerollserie med totalt $34,000 i prispengar att vinna över totalt fem olika freerolls. Den första har $4,000 i prispott och övriga fyra erbjuder sedan hela $7,500 i prispengar och bäst av allt, alla dessa har otroligt låga krav.

Vi på PokerNews har tröttnat på att erbjuda våra läsare mängder av freerolls med låga prispotter där spelare tvingas spela timtals för att vinna några ynka dollar och därför har vi nu fokuserat på att ta fram mer attraktiva freerolls som gör det värt mödan att sitta I några timmar vid pokerborden. Tillsammans med Poker770 har vi tagit fram denna $34,000 Monster Pot freerollserie med fem attraktiva freerolls som PokerNews spelare kan spela.

Detta är en fortsättning på de freerolls som vi erbjöd våra spelare under 2010 där de kunde ta del av två $2,770 freerolls per månad. Nu kommer vi med något ännu mer lockade och denna gång rör det sig om hela två $7,500 freerolls per månad under februari och mars. Därtill lägger vi sedan en $4,000 freeroll nu i januari.

$4,000 Freeroll
29 januari klockan 21:00

$7,500 Freerolls
12 & 26 februari (spelstart klockan 21:00)
5 & 19 mars (spelstart klockan 21:00)

Spelet inleds med 3,500 i marker och med 15 minuters mörkar. Sedan erbjuds ni även möjligheten att göra valfria $3 rebuys fram tills första pausen. Alla dessa rebuys placerar direkt i prispotten vilket kommer att se prispotten öka ytterligare.

Hur ni kvalar in

  • Ladda ner Poker770 genom PokerNews och öppna ett konto
  • Sätt in minst $20 samtidigt som ni använder bonuskoden PKRNEWSSE
  • Spela in 20 poäng som sedan används som inköp till turneringen

Självfallet är också redan befintliga Poker770 spelare välkomna att delta i turneringen så länge kontot öppnats via PokerNews, så länge det vid ett eller annat tillfälle gjorts en insättning på $20 eller mer och att poängkraven uppfyllts och att det finns tillräckligt med poäng att köpa in sig i respektive freeroll.

Att spela in dessa 20 poäng motsvarar omkring $1,50 i betald rake och kan uppnås väldigt snabbt och enkelt. Allt som krävs är att spela någon runda vid cashbord eller genom att spela EN ENDA Sit-n-Go.

Kanske bäst av allt med freerollen är att dessa poäng som krävs har inget datumkrav kopplade till dem. Skulle ditt konto ha öppnats för ett år sedan och dina poäng spelades in för säg 6 månader sedan, då kan du fortfarande använda dig av dessa poäng. När de spelades in har ingen betydelse, så länge ni sitter med tillräckligt antal poäng till inköpet.

Vad tycker du?

Fler nyheter