888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Micke Norinder väljer att lämna Team Unibet

Micke Norinder och Team Unibet går skilda vägar

Detta beslut från Micke Norinder att lämna Team Unibet var mer eller mindre väntat efter att Unibet beslutat att skifta sitt fokus från poker till annan verksamhet inom företaget. Först hade vi Ferit Gabrielsson som lämnade teamet lagom innan årets Poker-SM live. Som anledning hävdade Gabriellson att det var just SM som stod som orsak till hans val att kliva av laget.

Sedan, två månader senare, under november månad presenterade Unibet att de lägger ner Team Unibet och att spelare som Anders Henriksson och Mats Rahmn nu stod utan sponsorer. Dock ville de påpeka att Micke Norinder fortfarande hade en plats i företaget.

Ytterligare två månader efteråt kom nu Micke Norinder med meddelandet att även han lämnar Unibet Poker. Via sin hemsida kom Norinder med följade kommentarer den 26 januari:
- Klockan är slagen, tiden är mogen, eran är över, det är helt enkelt dags att gå vidare. I drygt fyra år har jag representerat Unibet som spelare och pokerambassadör. Fyra år är en väldigt lång tid i denna bransch.

Hans sista framträdande i Unibet tröjan sker passande nog vid Unibet Open som spelas i mars nere på spelplatsen för årets Poker-SM, Malta.

Relaterade turneringar

Relaterade spelare

Vad tycker du?