Kvällsnotisen - Prahald Friedman till UB, ännu ett WSOP-armband till salu och mer

PokerNews Nightly Turbo Prahlad Friedman till Team UB

Letar du efter nyhetsnotiser om vad som pågår i världen just nu, då har du kommit till rätt plats. Vi på svenska PokerNews presenterar nu den otroligt populära ”Nightly Turbo” från vår .com sida fast nu på svenska. I kvällens Nightly Turbo tittar vi på en nyhet som Negreanu redan nämnt och som många spekluerat i, Team UB´s senaste medlem, och så välkomnar vi er till paradiset.

Ifall ni missat

Vi satte oss nyligen ned med Daniel "notontilt09" Weinman för att diskutera prop bets med mera. För att läsa denna artikel, bege er då över till Online Poker Spotlight där ni kan läsa allt om detta.

Som många vet drog igår PokerStars Caribbean Adventure igång på Atlantis Resort på Bahamas med deras $100,000 Super High roller turnering som såg 38 spelare komma till start, däribland svenske Viktor Blom. Lynn Gilmartin ger oss som inte har möjligheten att vara där, en inblick i vad vi går miste om.

World Series of Poker Circuit är nu halvvägs genom sin 2010-2011 säsong och hitintills har vi sett 30 spelare säkra sig en plats i $1 million National Championship. Ta en titt här för att se vilka som är klara för $1 million National Championship och vilka som leder totalställningen just nu.

Drömt om att få jobba inom poker, att resa runt till olika turneringar, intervjua spelare och gratulera vinnare? Nu har du chansen då PokerNews söker två nya pokervärdinnor. Allt ni behöver göra är att skicka in en video, inte längre än 2 minuter, där ni berättar varför just ni skulle vara lämplig. Kom ihåg, ni måste vara 21 år fyllda och tala flytande engelska.

Prahlad Friedman ansluter sig till Team UB

I en chockerande, eller kanske itne allt för chockerande nyhet, har vi nu fått det bekräftat att Prahlad Friedman anslutit sig till Team UB. Skulle detta komma som en nyhet för dig, då följer du förmodligen inte pokervärlden via twitter eller har läst vår nyhet där vi meddelande att Annie Duke och Phil Hellmuth lämnat Team UB. I samband med att denna nyhet presenterades började det också att florera rykten om att Friedman skulle ansluta sig till laget, vilket nu bekräftats och i samband med att nyheten släptes presenterade de också en video av Friedman.

{id:11}

Venetian Deep Stack presenterad

Den första upplagan av Venetian Deep Stack Extravaganza för 2011 har nu presenterads. Hela evenemanget drar igång den 28 januari med en $340 NLHE turnering. Totalt hittar vi 30 turneringar på schemat, med inköp som sträcker sig från $340 upp till $2,500, vilket är vad de kostar att spela i Main Event. När det gäller speltyper hittar vi No Limit Hold´em, Pot Limit Omaha, H.O.R.S.E och Omaha Hi/lo.

Vill ni ta del av hela spelschemat, bege er då over till Venetian.com.

Ännu ett WSOP armband till salu

Det verkar som om Peter Eastgate har startat en trend efter hans beslut att sälja sitt WSOP-armband på Ebay. Strax efter att han genomfört sin försäljning av sitt WSOP Main Event armband har flera andra individer försökt sälja sina, med blandade framgångar. Nu visar det sig att även Marty Smyth valt att följa i Eastgates spår, till viss del i alla fall. Han kommer att sälja sitt armband om det finns någon som är villig att betala och då minst $10,000. Han kommer dock inte att sätta ut armbandet på Ebay.

Allra helst skulle han vilja göra helt som Eastgate och dra sig tillbaka från pokern helt och hållet, men säger via sin blogg att kapitalet finns inte där för att kunna göra det. Han säger också att han imponerades över Eastgates initiativ vilket nu också är orsaken till varför han skulle kunna tänka sig att göra sig av med sitt, om det skulle generera minst $10,000. Alla pengar från en eventuell försäljning skulle oavkortat gå till Children's Hospitals i Belfast och Dublin.

Läs Smyths blogg för mer om detta.

Välkommen till paradiset!

I går gick startskottet för 2011 års upplaga av PokerStars Caribbean Adventure och Kristy Arnett, Gloria Balding, samt det senaste tillskottet bland PokerNews pokervärdinnor, Sarah Grant bjuder alla läsare och tittare på en tour av Atlantis Resort på Bahamas. Vi som inte har möjligheten att närvara ges nu en liten upplevelse om vad det är vi går miste om. För att krydda till det hela en aning, har tjejerna en liten vadslagning mellan dem tre.

{id:12}

Sarah må vara den senaste pokervärdinnan här på PokerNews men detta är bara en av tre nya värdinnor som PokerNews letar efter. Ytterligare två platser ska tillsättas, en för Europa och en för Asien. Bege er över till vår PokerNews Hostess Hunt för att få veta mer och få instruktioner om hur ni går till väga för att skicka in er ansökan och videobidrag.

Have you seen our new $40,000 Freeroll Series from Lock Poker? Lock Pro Supremacy not only has four $7,500 Freerolls but it also has 25 $100 Lock Pro Bounties in each tournament, so you can boost your bankroll even if you don't make the money

Vad tycker du?

Fler nyheter