Jakten på PokerNews nästa pokervärdinna har inletts - Ansök nu

Jakten på PokerNews nästa pokervärdinna har inletts

Letar du efter ett nytt jobb, har du poker som ett intresse, gillar du att stå framför kameran och är ute efter att göra karriär i pokerindustrin, då bör du absolut fortsätta att läsa. Nu ges ni möjligheten att söka en av två tillgängliga tjänster hos PokerNews, och bli en av PokerNews värdinnor, vid sidan av Gloria, Lynn och Kristy.
Tänk dig själv att få resa runt om i världen, intervjua pokerspelare och producera underhållande videoinslag. Just nu har vi på PokerNews inlett jakten på två nya värdinnor för att utöka vår on-air familj. Det gäller en tjänst i Europa och en tjänst i Asien.

[b][i]Vad som söks[/i][/b]

  • European Poker Tour presentatör/producent: Du måste vara bosatt i Europa, prata engelska flytande och vara minst 21 år fyllda, då ni skickar in ert videobidrag
  • Asia Pacific Poker Tour presentatör/producent: Du måste vara bosatt i Australasia, prata engelska flytande och vara minst 21 år fyllda, då ni skickar in ert videobidrag

Så vad är det som krävs för att ha möjligheten att bli en i PokerNews familjen? Ni måste vara utåt, vara villig och kapabel att jobba hårt, vara kreativ, karismatisk och lätt att ha och göra med. Ni kommer inte enbart att stå framför kameran då ni också kommer att jobba som producent. Produktionserfarenhet är inget krav men ni måste ha möjligheten och viljan att lära er allt kring att producera videomaterial för webben.

Nu är det inte enbart glitter och glamor som medföljer ett jobb som detta, även om det stundtals kan se ut så. Som värdinna och producent måste du vara beredd på att jobba långa och tuffa dagar vid varje event. Nu behöver du inte oroa dig om du inte sitter inne med djupa pokerkunskaper. Visst skulle de vara en fördel men det vi söker för denna tjänst är en person med passion och ett intresse för spelet samt viljan att vilja lära sig mer.

[b][i]Hur ni ansöker[/i][/b]

Alla intresserade personer måste skicka in en resumé och en video där ni berättar varför vi ska välja just dig. Därefter väljer ni ut en pokernyhet och gör en kort rapport om den i denna video. Se till att hålla ned längden på videon till under två minuter. Alltså kort och konsist samt rakt på sak. Alla ansökningar måste ha skickats in senast midnatt (Pacific Standard Time) den 21 januari, 2011

Vi ser verkligen fram emot att få kolla in alla inskickade bidrag. Så besök vår audition sida och berätta varför just du skulle vara den perfekta individen för jobbet och lycka till!

Intresserad att skicka in en ansökan men vill veta vad du går upp emot, ta då en titt på redaninskickade bidrag.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories