888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Isildur1 slår Tony G i andra SuperStar Showdown på PokerStars

Isildur1 slår Tony G i SuperStar Showdown

Sedan Isildur1 anslutit sig till Team PokerStars har operatören introducerat en utmaning gåendes under namnet SuperStar Showdown, där vem som helst kan utmana svensken i denna utmaning. Dock krävs det att spelaren som utmanar Isildur1 har $150,000 liggandes. Spelet ska spelas över fyra bord samtidigt, på en nivå förbestämd av spelarna och det ska spelas sammanlagt 2,500 händer innan utmaningen är färdig.

Först ut att utmana Isildur1 blev Isaac Haxton som lyckades ta svensken på strax över $41,700. Nu erkände Haxton efteråt att han haft en hel del tur i avgörande händer, vilket resulterade i vinsten. Haxton påpekade dock att Isidlur1 var den absolut svåraste spelaren han någonsin mött.

Inte långt efter att denna match avverkats presenterades nästa utmanare och denna gång stod självaste Tony G för motståndet. Utmaningen spelades under natten svensk tid och denna gång var det Isildur1 som gick som segrare från matchen, och lyckades hämta igen de han tappade mot Haxton och lite till, efter att ha slutat med ett plus på $44,800.

Utmaningen som spelades hälften Hold´em och hälften Pot Limit Omaha såg spelarna sluta så när som lika i Hold´em. Även i Omaha lyckades de två vinna varsitt bord, men vid de bord som Isildur1 vann, var vinstsumman då $44,300 högre än Tony G´s vinst och tillsammans med de $500 han lyckades vinna i Hold´em, landade svenskens slutgiltiga vinst på $44,800.

Nu är det också bara dagar kvar tills svenskens identitet skall röjas, en gång för alla. Vid PokerStars Caribbean Adventure som drar igång på Bahamas den 6 januari kommer PokerStars och Isildur1 en gång för alla stilla alla railbirds nyfikenhet och avslöja vem det är som döljer sig bakom den hemlighetsfulla profilen. Flest spekulationer lutar åt att det är Viktor Blom, trots att han själv förnekat det.

Relaterade spelare

Vad tycker du?