Hellmuth rykten visar sig vara sanna, lämnar UB.com

Phil Hellmuth lämnar Team UB

Under december månad började det florera rykten runt om på nätet att UB.com och deras största pokerprofil, Phil Hellmuth, skulle ha gått skilda vägar. Bland annat hade Hellmuth skådats spelandes utan UB logotyp och nu har som sagt dessa rykten bekräftats av UB.com via ett uttalande genom deras blogg.

I bloggen kan man läsa att UB och Hellmuth nu gått skilda vägar men att det samtidigt inte bara är Hellmuth som lämnar sponsorn utan även deras andra stora namn, Annie Duke. Då detta var de två äldsta pokerprofilerna i Team UB kan man undra om laget nu siktar in sig mer på den yngre och aggressivare skaran spelare. Via deras blogg kan man läsa:
- Idag kan vi meddela att UB.com och Phil Hellmuth har gemensamt beslutat att gå skilda vägar. Det har varit ett nöje att ha arbetat med Phil under det senaste årtiondet och vi ser fram emot hans framtida pokerengagemang.

Team UB tar sikte på yngre onlinespelare under 2011
- Hellmuth må vara en av de kändaste pokerprofilerna i världen men Team UB har valt att sikta in sig mer på den yngre, aggressiva skaran onlinespelare som dagens onlinespelare kan identifiera sig med. Med detta sagt kommer vi också under 2011 att presentera en rad nya tillskott till Team UB, däribland några riktigt stora namn inom poker.

Fler nyheter

Other Stories