888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt Poker presenterar Multi Entry turneringar

Multi Entry Tournaments

Bege dig över till Full Tilt Poker och pröva på deras nya turneringskoncept de valt att kalla “Multi Entry Tournaments”. Allt ni behöver är ett Full Tilt Poker konto och ni är redo att sätta igång och spela.

Full Tilt Poker kommer här med ett nytt koncept inom turneringspoker som de valt att kalla Multi Entry Tournaments vilket gör det möjligt för en och samma spelare att registrera sig upp till fyra gånger till en och samma Multi Table Turnering (MTT) vilket gör det möjligt för spelarna att spela samma turnering vid upp till fyra olika bord samtidigt!

Varje inköp får sin egen stack och spelarna kan välja att antingen registrera alla så att de kör samtidigt eller så att de blir som en andra chans, där den andra registreringen aktiveras först om den första registreringen skulle åka ut. Alla inköp kommer att placeras vid olika bord och skulle det mot slutet av turneringen finnas fler aktiva inköp än vad det finns turneringsbord kommer dessa att ”slås samman” till ett konto.

Nu kommer det fortfarande bara att finnas ett pris att vinna, oavsett hur många gånger en spelare har köpt in sig i turneringen. Men att köpa in sig flera gånger ger spelaren ökade chanser till att kunna ta del av dessa prispengar samtidigt som detta med multi-accounting potentiellt tas ur spel. Den absolut största fördelen med konceptet måste förstås vara prispotten, då dessa inköp garanterat kommer att generera ökade prispotter i slutändan.

Full Tilt Poker presenterar Multi Entry turneringar 101

Redan nu finns det ett stort utbud av multi entry turneringar som erbjuds på Full Tilt, däribland 6 FTOPS events samt deras populära Sunday Mulligan och höjdpunkten på turneringsschemat varje månad, $1.5 million garanterat. En sak är klart, FullTilt siktar på att göra dessa turneringar till en standard inom en snar framtid.

Låter detta koncept lockande? Varför inte ladda ner Full Tilt Poker och pröva för att se om det är något som tilltalar dig!

Vad tycker du?