Gloria Balding om pokeråret 2010 ur videokamerans perspektiv

2010 har varit ett enastående år för Team PokerNews mediateam. Denna grupp har gått från klarhet till klarhet och det är med stolthet som jag kan säga att jag är en i teamet. Nu med 2010 bakom oss, har vi valt att plocka ut några favoritvideos och blickar tillbaka på året som just passerat. Ni kan se detta som en videoårsbok om ni så önskar.

Vi hoppas ni har gillat de material som vi skapat lika mycket som vi gjort när vi producerat det. Inför 2011 har vi i Team PokerNews mängder av saker planerat och vi lovar att ni kommer få ett ännu bättre år än 2010.

Teamet välkomnar Kristy Arnett

Ett av de större ögonblicken för 2010 var utan tvivel när Kristy Arnett anslöt sig till familjen. Hon kom med sin unika still och finess. Lägg därtill hennes egna kunskaper om spelet, vilket vi fick bevisat under förra månaden då hon vann MiniFTOPS Event #12. Denna kunskap gör att hennes videos blir extra intressanta att titta på.

Dwan vid Aussie Millions

Tillsammans med PokerStars Caribbean Adventure så är Aussie Millions de två stora eventen som inleder varje nytt pokerår. Pokerspelare från världen över vallfärdar till Australien för att ta del av festligheterna och vem passar inte in bättre som värd för detta event än vår egna australiensiska, Lynn Gilmartin. Många av de stora namnen finns i regel med i startlistorna vid Aussie Millions och som värdinna är det alltid lite nervöst att prata med dessa stora pojkar och flickor. Men när det gäller Lynn kommer hon göra vad som helst för att få den där stora intervjun, eller vad sägs om att haffa Dwan mitt under hans matpaus för att få ett snack med honom. Låt detta stå som en varning för alla er pokerspelare där ute; PokerNews värdinnor får alltid sina intervjuer!

2010 års WSOP

När det gäller 2010 års World Series of Poker, kan vi skriva sida efter sida med intressanta saker och händelser. En av de absolut största händelserna var allt snack om Tom Dwan och alla hans sidobet om WSOP-armband, vilket hade resulterat i att halva pokervärlden fått ansöka om konkurs. Sedan fick vi se Ivey slå till ännu en gång och vinna sig sitt åttonde armband. Men en av de största händelserna under fjolårets WSOP var i alla fall Michael Mizrachi, som efter sina prestationer förseglade sitt namn som en av världens bästa turneringsspelare. Samtidigt bevakade vi alla event och tillställningar med en sådan nivå av professionalism som förväntas av oss på PokerNews. OK, kanske inte alltid då vi någon gång då och då råkade tabba till oss.

Phil Hellmuths intåg vid 2010 års WSOPE

En av de stora fördelarna med att jobba med PokerNews är att man sitter med stort svängrum och möjlighet att uttrycka och kommentera saker och ting, speciellt då något absurt inträffar och detta är exakt det man kan säga om Phil Hellmuth och hans intåg vid 2010 års World Series of Poker Europe. Visst, den mannen är i och för sig känd för sina överdrivna intåg men detta togs lite väl långt. Ni kan tro att vi himlade med ögonen när detta utspelade sig.

Pokerresor jorden runt

Antalet tourer och destinationer som PokerNews befunnit sig vid under 2010 är för många för att räkna. Mellan EPT; LAPT; APPT; NAPT och ett och annat WPT, så kan ni förstå att vi samlat på oss en hel del flygpoäng vid det här laget. När det gäller mina favoriter bland våra videos, så kommer dessa ifrån Latinamerika. Även om Lynn Gilmartin är från Australien, måste hennes själv vara 100 % latinska. Hur annars kan ni föklara videos som denna, från LAPT Florianopolis.

PokerNews parodi

Under 2010 presenterade vi ett nytt, något annorlunda inslag bland vårt producerade material. Här drev vi lite med några av våra favoritreklamer från pokervärlden. En av mina favoriter från 2010 är parodin vi gjorde baserad på en reklam från Full Tilt Poker Även om själva reklamsnutten bara är 30 sekunder lång, var den något av det svåraste vi någonsin gjort. Vi visste att vi var tvungna att efterlikna Full Tilts egna produktion i kvalité och still, men med noll i budget. Detta hade inte kunnat genomföras utan allas involvering i Team PokerNews. Ni kanske även har sett denna videosnutt utanför PokerNews, då den numera blivit en egen reklamsnutt.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories