WSOP 2018

Videoarkivet presenterar det bästa av Gloria Balding

Bluff Magazine presenterade för en tid sedan sina nomineringar till årets olika kategorier, som läsare kan rösta på. Till PokerNews glädje kan vi meddela att vår egen Gloria Balding nominerats till Bluff Readers Choice Award Best Poker Hostess. I kategorin "bästa pokervärdinna" går hon upp emot tufft motstånd eller vad sägs om Lacey Jones från Full Tilt Doubles Poker Championship, Kimberly Lansing från WPT, Amanda Leatherman som tidigare jobbat på PokerNews men som nu är värdinna för PokerStars The Big Game.

I en kommentar efter utnämningen säger Balding att hon är förvånad över att ha blivit nominerad. Hon säger också att hon är lite av det svarta fåret bland de utvalda då hon är den enda i sällskapet som inte är värd för sitt eget tv-program. För att fira denna utnämning har vi på PokerNews grävt i vårt videoarkiv och plockat fram några av våra favoritklipp med Gloria Balding.

Full Tilt Spoof
Denna video har blivit mer eller mindre en reklamfilm, vilket det inte var menat från början. Vid 2010 års World Series of Poker Europe nämnde Gloria till PokerNews chefsredaktör Matthew Parvis att de borde göra en parodivideo på Full Tilts egna reklamvideo. Efter detta kom han sedan tillbaka och fråga varför de inte gjorde en parodi på Tom Dwans reklam, och resten är historia.

Iförd i en bikini
– Jag är inte säker på hur vi skulle klara av alla galenheter som medföljer alla resor kring pokercirkusen om det inte hade varit för Gloria. Utöver att vara rolig, ironisk och ytterst professionell som verkligen kan sina saker kring poker, kan Gloria även läka såren på spelare som drabbats av ett hårt nederlag utan dess like. Jag har sett och upplevt mycket inom denna industri men intervjun med Gloria under ett EPT-event jag spelade förblir en av höjdpunkterna i min karriär. Fråga spelare och många kommer att säga att Gloria är Moder Theresa för många pokerspelare. Jag skulle gifta mig med henne om det inte varit så att hon redan var gift med jobbet sitt. Äsh, Gloria, gift dig med mig
Benjo Gallen – fransk pokerspelare och frilansande journalist.

Gloria och Ivey
– Varför är Gloria Balding en så bra pokervärdinna? Det är på grund av att hon har 365 olika klänningar och att hon ger det mesta av sig själv. Det är också på grund av att hon är smart, med huvudet på skaft och med förträfflig timing. Hon hittar också nya vinklar att intervjua ifrån och en av få som klarar av att få några ord ur muren själv, Phil Ivey. Personligen måste jag säga att hon verkligen får en att känna sig bekväm när man blir intervjuad av henne och detta är en rå talang som hon tagit tillvara på.
Arnaud Mattern - Team PokerStars Pro

Bakom kameran
– Jag har jobbat med Gloria i närmare två år nu och hon är otroligt smart med en enastående talang. Hon jobbar lika hårt som alla andra inom industrin och hon är verkligen en rollmodell för professionalism och, vilket ni måste hålla med om, hon är oerhört vacker. Alla som i sig är enastående kvalitéer hos en pokervärdinna.
Dave "F-Train" Behr- Pokerbloggare

Videoarkivet presenterar det bästa av Gloria Balding 101

Få alla de senaste nyheterna levererade till dig via Twitter .

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories