Missa inte kvällens PokerNews $1,200 Mansion Poker freeroll

$1,200 Mansion Poker freeroll hos PokerNews

Freerollschemat för Club PokerNews spelare kan inte vara mer lockande än vad det är just nu, med mängder av freerolls som tillkommer titt som tätt. Just nu pågår en freerollserie här på PokerNews i samarbete med Mansion Poker värd sammanlagt $10,800. Detta levereras genom hela 9 x $1,200 Mansion freerolls fram tills slutet på december och nu är det dags för nästa freeroll på schemat!

Dessa freerolls kommer att spelas varannan onsdag klockan 20:35 GMT. För att kvalificera sig måste spelarna ha laddat ned Mansion Poker genom PokerNews, öppnat ett nytt konto och spelat in 25 Mansion poäng under respektive kvalificeringsperiod. Dessa poäng används sedan för att köpa in sig i freerollen.

25 Mansion poker poäng motsvarar endast strax över $1 i betald rake, vilket du spelar in inom nolltid. Befintliga Mansion Poker spelare, som öppnat sitt Mansion Poker konto genom PokerNews, är mer än välkomna att spela i denna och övriga MANSION Poker freerolls. Glöm nu bara inte bort att använda vår Mansion bonuskod när ni öppnar ert konto. Denna bonuskod är: SEPN500

PokerNews $1,200 Freerolls

  • 1,15 & 29 december

Ta en titt på vår Mansion Poker freerollsida för mer information om dessa freerolls.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories