Isildur1 spelar in $287,500 under maratonsession på PokerStars

Isildur1 spelar på PokerStars

Redan första dagen som Team PokerStars spelare syntes Isildur1 sittandes vid $25/$50 Pot Limit Omaha borden på PokerStars där han gick upp emot en rad kända pokerprofiler, däribland Jason Mercier, ärkerivalen från Full Tilt Brian Hastings, trippla armbandsvinnaren JP Kelly samt svenske onlinespelare ”IamSoSo”.

Efter maratonsessionen gick Isildur1 ifrån bordet med omkring $500,000 vilket resulterade i en vinst på $287,500. Inte illa för att vara första allvarliga dagen på jobbet men å andra sidan är vi vana vid att se just detta från just Isildur1. Som mest låg han plus över $600,000 under denna session, bara för att tappa lite över hälften av detta under morgontimmarna svensk tid.

Den största potten som spelades landade på $73,325. Nu må detta kanske inte vara i närheten av de potter vi såg Isildur1 spela på Full Tilt Poker, men oavsett vad så är det skoj att se Isildur1 i action igen! I denna den största potten som spelades vanns av svensken, som med {9-Diamonds}{J-Spades}{7-Spades}{6-Diamonds} lyckades fylla en åtta hög stege med en bräda som visade {4-Hearts}{Q-Clubs}{5-Spades}{3-Hearts}{8-Clubs}. I den förlorande änden av denna pott hittade vi Scott ”UrNotInDanger” Palmer.

Även den näst största potten gick Isildur1´s väg, dock med en hel del tur ska det tilläggas. I denna hand såg vi Lanceryosuke och Supernova9. Efter en höjning preflop fick vi se {9-Spades}{4-Diamonds}{7-Diamonds} komma på floppen och detta utlöste ett krig bland spelarna, främst med tanken på att alla träffat floppen. Lanceryosuke floppade triss i sjuor hållandes {A-Clubs}{7-Clubs}{7-Spades}{8-Clubs}, supernova9 floppade en triss i nior med {9-Diamonds}{8-Diamonds}{9-Hearts}{8-Hearts} och Isildur 1 floppade drag på nötfärgen med {A-Diamonds}{5-Diamonds}{Q-Spades}{4-Clubs}. Nu fyllde Isildur1 aldrig färgen, istället lyckades han få runner, runner för att fylla en kåk, med {Q-Hearts} på turn och {Q-Clubs} på rivern. Han satt därmed med högst kåk av de tre och kammade hem potten på $64,761.

Nu kommer säkerligen alla railbirds att bjudas på underhållning på PokerStars.com även ikväll. Frågan är bara vilka som känner sig manade att gå upp emot Isildur1 denna gång.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories