Isildur1 skriver på för PokerStars och blir Team PokerStars spelare

Isildur1 skriver på för PokerStars.com

Isildur 1 är det senaste tillskottet till Team PokerStars, efter att han nu skrivit på ett avtal med operatören PokerStars.com som deras senaste tillskott till laget. Det har länge ryktats om att ett sponsoravtal låg i luften för Isildur1 vilket nu bekräftats av PokerStars. Samtidigt låter PokerStars meddela att Isildur1´s identitet kommer att avslöjas, och att vi en gång för alla kommer att få veta vem det är som döljer sig bakom nicket. Är det verkligen är Viktor Blom som spelar som Isildur1 eller inte. Länge har det spekulerats i att det är Viktor men detta var bara spekulationer då inga konkreta bevis lagts fram.

När Isildur1 frågades vad detta avtal betyder för honom svarade han:
- Jag valde PokerStars.com på grund av att de är den största pokeroperatören i världen samtidigt som att det kommer att bli en spännande utmaning. Det betyder mycket att få spela vid sidan av spelare som Daniel Negreanu, Dario Mineri och Johnny Lodden.

Han fortsätter sedan med att säga:
-Mitt mål är att förbättra mitt livespel inför framtida event samtidigt som jag ska fortsätta att fokusera på heads-up No Limit Hold´em som är min starka sida, men också att försöka utveckla mitt Pot Limit Omaha spel.

Som ett bevis på att Isildur1 är en av världens bästa heads-up cashgame spelare kommer han att spela en serie heads-up matcher på PokerStars.com. I en speciellt framtagen SuperStars Showdown kommer vi få se 2,500 händer att spelas på nivåer inte lägre än $50/100. Hans första utmaning kommer att gå av stapeln den 19 december klockan 18:00 ET. Motståndaren i denna utmaning, liksom Isildur1s identitet kommer att presenteras inom kort!

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories