Durrrr challenge 2: Ännu en kort session avverkad

Tom Dwan spelar durrrr challenge 2

durrrr challenge upplaga två mellan Tom “durrrr” Dwan och Daniel "jungleman12" Cates såg lite vidare utveckling i utmaningen under onsdagsmorgonen då spelarna avverkade 1,407 händer. Med små korta sessioner som spelats under de senaste veckorna kanske vi kan komma att fortsätta att få kontinuerlig action från denna “durrrr challenge 2”.

[B][I]Dwan synar Cates bluff[/I][/B]

I en av de intressantaste händerna som spelades under denna session såg vi Tom Dwan ($79,384) höja upp till $1,200 från knappen och Cates ($192,350.50) som tog synen. Floppen kom {4-Diamonds}{j-Clubs}{5-Clubs} och Cates som var först att agera checkade över till Dwan som betade ut $2,000 bara för att se Cates slå om till $7,000 vilket Dwan synade.

Med {a-Diamonds} på turn tog Cates kommandot genom att satsa $14,400 vilket resulterade i en syn från Dwan. När sedan {q-Hearts} kom på rivern valde Cates att beta ut $39,400 och återigen valde Dwan att gå den passiva vägen och tog bara synen. Cates visade upp {k-Clubs}{7-Clubs} för en sprucken färg samtidigt som Dwan höll {k-Diamonds}{k-Spades} vilket gav honom potten på $124,000.

[B][I]Pocket par mot pocket par[/I][/B]

I denna hand såg vi Cates ($57,393.50) höja upp till $800 och Dwan ($68,388.50) slog om till $2,400. Cates svarade med att slå om till $5,600 vilket Dwan synade. Floppen kom {2-Diamonds}{3-Diamonds}{7-Spades} och det var då vi fick se fyrverkeri. Cates satsar $4,800, Dwan check-höjde till $15,500 och Cates svarade med att ställa in med sina sista $51,793.50 vilket Dwan synade.

Dwan: {9-Hearts}{9-Diamonds}
Cates: {j-Clubs}{j-Diamonds}

Dwan satt onekligen i en svår sits och behövde nu fånga en av sina två outs. Spelarna beslöt sig för att köra turn och river två gånger med {2-Clubs} och {6-Hearts} som kom först och {8-Spades} och {2-Hearts} som föll i den andra omgången. Båda delarna av potten tillföll Cates och han scoopade hem hela potten på $114,787.

Efter denna session vid "durrrr challenge" borden på Full Tilt Poker har spelarna avverkat omkring 12,500 händer av de 50,000 som ska spelas i utmaningen. Som ställningen är just nu hittar vi Cates i ledning på $555,000 men än återstår det 37,500 händer och mycket kan hända fram till dess. Skulle dock ledningen stå sig, kommer Cates gå ifrån med $1,5 miljoner på fickan plus den vinst han spelar in. Lyckas Dwan vända, då blir det han som går som segrare, dock med endast $500,000 och den inspelade vinsten.

Vill du själv följa utvecklingen i utmaningen, öppna då ett FullTilt konto, använd dig av vår bonuskod SEPKRNEWS och bege dig sedan över till "durrrr challenge" borden. Kom ihåg, ett konto hos Full Tilt ger dig tillgång till ALLA framtida kampanjer som vi på PokerNews arrangerar med FTP!

Durrrr challenge 2: Ännu en kort session avverkad 101

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories