Cadillac1944 vinner och förlorar stort vid Full Tilts highstakesbord

Cadillac1944 på Full Tilt vinner $1,3 bara för att tappa $850k

Det var ett tag sedan vi fick se riktig action på Full Tilt Poker och deras highstakesbord. I måndags såg vi Cadillac1944 spela mot Tom ”durrrr” Dwan som i sin tur hade en av sina sämsta dagar på länge, där han backade lite över $1 miljon varav $740,000 av dessa donerades till Cadillac1944, en spelare som först noterades på FullTilts bord under september i år.

Innan sessionen mot Tom "durrrr" Dwan låg cadillac1944 back $824,000 under november. Vinsten mot Dwan gjorde att han mer eller mindre hämtade igen hela förlusten från november under en enda session. Han följde sedan upp denna session genom att dra in ytterligare $438,000 och denna gång var det ”DrugsOrMe” som stod för motståndet. Denna session delades in i två omgångar och efter första omgången låg ”DrugsOrMe” back över $700,000, men lyckades hämta igen en del innan de la av för dagen.

Med över $1,4 miljoner inspelat under den senaste veckan har Cadillac1944 hämtat igen närmare 81 % av sin förlust han dragit på sig under 2010 och istället för att ligga $1,6 miljoner back vilket han gjorde för drygt en månad sedan, h
låg han vid ett tillfälle ”bara” lite drygt $300,000 i hålet, vilket utan tvivel måste ha varit en oerhört skön känsla.

Men säg det som varar för evigt. Han hade inte mer än hunnit gräva sig ur de hål han hamnat i, innan han var tillbaka igen. Under gårdagen gav Cadillac1944 tillbaka $839,000 av de han spelat in den senaste veckan. Av dessa gick $578,000 tillbaka till ”DrugsOrMe” under en 222 händer lång session. Som om inte detta vore nog så tappade han sedan ytterligare $260,000 till ”Urindanger” under endast 66 händer! Detta gör att Cadillac 1944 nu är tillbaka med ett minus på över en miljon dollar i år, även om han fortfarande har ett plus totalt sett sedan i tisdags. Totalt över året har han spelat närmare 80 sessioner och då delat ut lite över $1 miljon totalt till sina motspelare.

Spelet har också gått i vågor, där han under en längre period stått still, vilket kan tyda på att han gulat sitt konto vid ett flertal tillfällen och väntat på att nytt kapital skulle föras in. Eller att han bara tagit en paus, men för spelare på dessa nivåer, är pauser som detta inte ofta skådade då de lever för den action och adrenalinkickar som spelet medför!

Vill ni själva följa all action direkt som den utspelar sig, öppna då ett Full Tilt konto och bege er över till deras $500/$1000 bord där ni kan finna dessa spelare. Samtidigt kan ni även följa durrrr challenge 2 mellan Jungelman12 och durrrrr

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories