16 svenskar tog sig vidare till dag 2 i PokerStars EPT Prag

European Poker Tour säsong 7 EPT Prag

Just nu pågår den sista upplaga av PokerStars European Poker Tour för i år, ett event som spelas i Prag. Till start i EPT Prag såg vi 536 spelare komma, varav strax under hälften av dessa, 254 totalt, lyckades avancera vidare från de inledande speldagarna.

Bland dessa 254 hittar vi 16 svenskar, med Johan Berg som den bäste av dessa 16 sittandes med en stack på 125,500 följt av Andreas Berggren med 123,500. Vidare tog sig också den frispråkige Micke Norinder, Kristoffer "sumpas" Thorsson, David Sonelin, Nichlas Mattsson och Oscar Silow för att nämna några av svenskarna.

Bland övriga namn som avancerade till dag två här i EPT Prag hittade vi spelare som Liv Boeree, Toby Lewis, Luca Pagano, WPT Marrakech vinnaren Sebastian Homann, Florian Langmann, Antoine Saout samt Theo Jörgensen .

Ni kan följa den andra speldagen från PokerStars EPT Prag LIVE via vår engelska live-rapportering direkt från turneringsgolvet i Prag. Få de senaste händerna och chipcounts, bilder och intervjuer levererade direkt till dig. Varför inte använda dig av vår gratis iPhone App om du vill ha live-rapporter till din telefon.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories