WSOP 2018

Titan Poker & PokerNews presenterar ännu en $1500 Titan Poker freeroll

PokerNews exklusiva $1500 Titan Poker freerolls

Club PokerNews freerollschema består idag av en mängd freerolls från en rad olika operatörer, varav Titan Poker är en av dessa. För var dag som går lägger vi på PokerNews till ytterligare freeroller till vårt schema som vi exklusivt erbjuder våra spelare. Oftast gäller det också freerollserier och inte enskilda freerolls här och där. Detta är precis vad Titan Poker levererar till PokerNews i form av en freerollserie med sammanlagt $13,500 i Titan Poker freerolls fördelat över sju $1,500 freerolls.

Varannan vecka kommer ni att kunna ta del av denna turnering, som spelas på måndagar klockan 19:35. Starten av denna serie skedde den 4 oktober vilket innebär att vi redan sett ett par freerolls gå av stapeln, men än återstår det en mängd turneringar att ta del av, med nästa som spelas den 29 november. Även om det återstår en tid kvar tills freerollen spelas, har ni nu istället gott om tid för att uppfylla och kvalificera er till turneringen. För att kunna spela i den krävs först och främst ett Titan Poker konto som öppnats via PokerNews, att en insättning gjorts där ni använt er av vår bonuskod: SEPNEWS och att ni sedan spelat in 100 Titan Poker poäng som sedan används för att köpa in sig i freerollen.

Bäst av allt är att ni har fram tills minuten innan spelstart på er att kvalificera er – Så missa inte denna chans!

100 Titan poäng motsvarar omkring strax över $5 i betald rake, vilket ni lätt kan spela in inom loppet av en timmes spel. Befintliga Titan Poker spelare är också välkomna att spela i denna freeroll, så länge kontot öppnats via PokerNews.

PokerNews $1,500 freerolls
Tre freerolls återstår på schemat med nästa som spelas den 29 november och följande två den 13 och 27 december.

Vi förväntar oss relativt lågt deltagarantal, vilket gör det ännu mer värt att ta del av denna serie. Med färre spelare betalas det också ut till färre platser, vilket innebär större priser för de som vinner!

Tillhör ni den skaran spelare som föredrar att bygga er en bankroll eller utöka er bankrulle genom freerolls och då gärna genom freerolls med extra värde? Då är PokerNews absolut platsen för er. Ta bara en titt på vår ”Bygg en bankrulle genom PokerNews del 1 och del 2” artiklar, där ni finner alla intressanta freerolls som väntar nu under november och december

Vad tycker du?

Fler nyheter