Spelare förlorar $55 dollar men tjänar $156,402 genom bad beat jackpott

$150,000 Bad Beat Jackpott utbetald hos Carbon Poker

Det finns nog inte ett pokerrum eller ett pokernätverk som idag inte erbjuder någon form av bad beat jackpott. Om det så är en fast och förutbestämd summa eller om det rör sig om en progressiv bad beat jackpott beror på vart spelaren väljer att spela. När det sedan gäller den sistnämnda typen kan dessa typer av jackpotts växa till enorma höjder, vilket gör att spelare flockas till bad beat borden i hopp om att lyckas ro hem potten, vilket måste kännas som om man vunnit på lotto eller liknande.

Hos Carbon Poker under förra veckan fick vi just se en av dessa progressiva jackpotts delas ut, då en spelare sett sitt fyrtal i sjuor besegrats av ett fyrtal i åttor. Visst, han förlorade själva handen och potten som landat på $55, men tack vare att han förlorade med fyrtal mot fyrtal betalades bad beat jackpotten ut, vilket gjorde att hans “otur” belönades med en prischeck på $156,402. Om det finns något tillfälle där man inte skulle ha något emot att förlora med sitt fyrtal i kungar mot ett fyrtal i ess eller färgstege, så är det i skulle det vara i ett liknande skede. I alla andra övriga fall finns det nog inte någon spelare som skulle hamna på någon form av tilt, något som mer eller mindre skulle vara oundvikligt om man förlorade med en sådan hand.

Spelaren som vann potten gick under nicket ”dk2112” spelade vid ett $0,50/$1 No Limit Texas Hold´em bord. Han tittade ner på pocket sjuor och valde här att limpa in i potten och spelarna tog till floppen som kom 7-8-2 i olika färger. Stingray57 tog kommandot efter floppen och betade ut en låg summa, bara för att se “BlackOutBob” slå om då han, liksom ”dk2112” floppat en triss, men i hans fall i åttor.

När sedan den fjärde och sista sjuan kom på turn fyllde “dk2112” sin fyrtal och valde ännu en gång att enbart syna de $5 som “BlackOutBob”satsat. När sedan den fjärde och sista åttan föll på rivern ställde “BlackOutBob” all-in med sina sista $6,50 och självfallet synade ”dk2112” med sin fyrtal, helt självsäker på att han satt med den vinnande handen.

Men ack va han bedrog sig när “BlackOutBob” visade upp sin fyrtal i åttor för att kamma hem potten på $55. Huruvida “dk2112” då insåg att hans bad beat aktiverat jackpotten ska lämnas osagt men en sak är i alla fall säkert, han kunde säkerligen inte tro sina ögon när han såg att hans fyrtal förlorat mot ett högre fyrtal. Men hans besvikelse ändrades ganska snabbt när pokermjukvaran meddelade att bad beat jackpotten aktiverats och att den tillföll just ”dk2112” som därmed drog in $156,402 på sin förlust!

Nu var det inte bara “dk2112” som fick vara med och fira att jackpotten betalats ut. Den ursprungliga vinnaren av potten, “BlackOutBob” fick ta emot en prischeck på $78,201 för sin involvering i potten, hållandes den vinnande handen. Övriga fem spelare vid bordet fick, bara för att de satt där, ta emot hela $13,033 och allt de gjort var att titta på när potten utspelades sig.

Denna pott betalades ut bara dagar efter att UB Poker betalat ut över $100,000 till en lycklig spelare som förlorat en pott med fyrtal i nior spelandes vid $0,25/$0,50 bord. Dessa bad beat bord hos UB och Absolute Poker lockar i regel till sig en stor mängd spelare, som alla jagar den attraktiva jackpotten. Sammanlagt under de tre senaste åren har UB Poker betalat ut över $60 miljoner i bad beat jackpotts till sina spelare!

Detta i sig gör det väl värt att spela hos UB. Men om vi sedan lägger till en exklusiv hos UB och Absolute, har ni ytterligare en morot till att öppna ett konto hos någon av dessa operatörer. För att kunna ta del av PokerNews exklusiva $1,500 freeroll krävs det endast att nya spelare öppnar ett Absolute Poker konto eller UB.com konto genom att ladda ner operatörens mjukvara genom PokerNews och använda gällande bonuskod för pokerrummet som spelaren valt, när spelaren gör sin insättning. När väl insättningen är gjord får spelaren inte tillgång till en utan de två nästföljande $1,500 freerolls, utan att behöva spela in en enda poäng eller någon rake över huvudtaget! Gör din insättning med vår bonuskod och du får spela i freerolls till ett sammanlagt värde av $3,000! Klicka här för mer info om UB Poker och Absolute Pokers $1,500 freerolls.

Fler nyheter

Other Stories