Skynda att kvala in till UB & Absolute Poker $1,500 Freerolls – Kräver endast insättning

UB Poker och Absolute Poker $1500 freeroll hos PokerNews

Gillar du att spela freerolls, med extra värde och låga krav, då är denna freeroll absolut något för dig. Ni ges här möjligheten, genom att skaffa er ett Absolute Poker konto eller ett UB.com konto, att få spela i inte en utan de två nästföljande $1,500 freerolls i Cerus nätverk!

En av de många orsakerna till varför ni som spelare bör öppna ett pokerkonto hos en operatör, oavsett vem det än är vi samarbetar med, är alla de förmåner som följer! Inte nog med att ni får tillgång till en fin insättningsbonus till att börja med, ni får också tillgång till både alla aktuella men också alla FRAMTIDA kampanjer vi håller hos just denna operatör!

Därför är det hög tid för er att öppna ett konto så att ni får tillgång till denna $1,500 freerollserie. Ni kan spela denna serie genom antingen en UB $1,500 freeroll eller om ni så väljer en Absolute freeroll. Valet är ert, ett konto öppnat via PokerNews hos någon av dessa operatörer ger er tillgång till denna serie och bäst av allt är att ni får möjligheten att spela i inte en utan två freerolls, HELT GRATIS!

Den första freerollen i denna serie såg 344 spelare komma till start, vilket i sig kanske låter mer än vad man hoppats på att få kämpa emot i en freeroll. Men om vi då säger att endast 72 av dessa var aktiva och övriga spelare var inte närvarande, blev det helt plötsligt en annan historia, speciellt då dessa 72 gjorde upp om 27 betalande platser vilket gjorde att en på tre tog sig in i pengarna!

Nästa freeroll spelas redan om två dagar, den 21 november klockan 14:35 EST, vilket motsvarar 20:35 svensk tid.

Som ny spelare krävs det endast att ni laddar ner UB.com via PokerNews och använder er av bonuskoden SEPNEWSUB när ni öppnar ert UB.com konto och gör minst en minimuminsättning. Därefter är ni kvalificerad. För spelare som väljer Absolute Poker gäller exakt samma sak, att ni laddar ner Absolute Poker via PokerNews, öppnar ett Absolute Poker konto och att ni sedan använder Absoluts bonuskod SEPN vid er insättning för att bli kvalificerade. Som en extra bonus blir ni inte bara kvalificerade till nästkommande freeroll utan även till den efterföljande turneringen, i detta fall freerollen som spelas den 5 december! Alltså ett UB.com eller Absolute Poker konto via PokerNews ger dig tillgång till TVÅ $1,500 freerolls!

Redan befintliga spelare hos något av dessa pokerrum behöver spela in 150 raked händer under respektive kvalificeringsperiod för att få spela i dessa freerolls.

Kvalificerade spelare måste själva registrera sig till respektive freeroll, efter att respektive kvalificeringsperiod upphört.

Nu är detta långt ifrån de enda freerolls som Club PokerNews spelare kan ta del av. Igår presenterade vi Bygg en bankrulle genom PokerNews freerolls del 1. Idag följde vi sedan upp den första delen genom att komma med Bygg en bankrulle genom PokerNews freerolls del 2. Här hittar ni alla möjligheter som erbjuds under resterande delen av året, alla chanser att dryga ut pokerkassan och kanske spela in tillräckligt så att ni kan överraska er käraste med någon extra fin julklapp, en resa, förlovningsring eller den där nya telefonen hon eller han önskat!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories