Segerintervju med PokerStars EPT Barcelona 2010 vinnaren Kent Lundmark

PokerNews Gloria Balding fick möjligheten att prata med EPT Barcelona vinnaren Kent Lundmark kort efter att han säkrat segern nere i Spanien. Lundmark hade säkert inte hunnit smälta eller riktigt förstå att han vunnit €825,000, än mindre tänkt på vad han skulle göra med pengarna. När han fick frågan svarade han dock att han ska köpa sig en lägenhet och flytta ut hemifrån samt investera delar av de 7,6 miljoner kronor han just vunnit. Vad han skulle investera i valde han inte att berätta.

Ett stort grattis till Kent Lundmark från oss på PokerNews. Han kommer nu att återkomma för att spela i EPT Prag, ett inköp som han nu mer än väl har råd att lägga ut! Vi på PokerNews kommer också att befinna oss på plats för att rapportera även från detta EPT-event och då följa Lundmark och de övriga svenskarna i jakten på säsongens andra svenska EPT-titel!

Ni har nu två dagar kvar att kvala in till PokerStars $15,000 Sunday Million freeroll här via PokerNews. Allt ni behöver är ett PokerStars konto och 75 inspelade VPP innan den 30 november för att kvala in till denna $15k freeroll som spelas den 5 december. Både kontanter och $215 biljetter till Sunday Millions finns med i prispotten!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories