PokerNews Bankroll Boosters: $12,448 i exklusiva freerolls och gratis pokerbonusar

PokerNews Bankroll Booster

Varje vecka här på PokerNews ger vi vår läsare gott om möjligheter att utöka sin bankroll med lite extrapengar, till antingen väldigt låg eller ingen risk alls för en själv. Än så länge under december månad erbjuder vi freerolls för inte mindre än $45,000 och då ska det tilläggas att allt inte är klart än! Förutom dessa otroliga freerolls med enorma värden, erbjuder vi också en rad olika kampanjer och pokerbonusar som kan boosta din bankroll till en ännu högre nivå. Här är denna veckans upplaga av PokerNews Bankroll Booster.

Skulle du vara intresserad av någon av våra kampanjer behöver ni endast klicka på “ladda ner” knappen och sedan använda er av vår exklusiva bonuskod om inget annat anges. Skulle ni redan sitta med ett konto hos något av de pokerrum som nämns här nedan, ett konto som ni öppnat via PokerNews, då har ni inte bara möjligheten att spela i dessa utan även alla framtida turneringar, så länge kraven för respektive turnering uppfyllts.

En turnering att hålla ögonen öppen för denna kommande vecka är vår exklusiva €3,000 Freeroll hos Everest Poker där vinnaren av freerollen går ifrån turneringen med ett €3,000 paket till 3 Länder Poker Tour finalen som spelas i vackra Wien.

PartyPoker gratis $50 UTAN insättningskrav
Den kanske bästa pokerbonusen vi erbjudit våra läsare här på PokerNews måste vara denna från PartyPoker, där alla spelare som öppnar ett Party Poker konto genom PokerNews kan få $50 helt gratis men OCKSÅ en månad gratis av PokerNews Strategy.

Allt ni behöver göra är att ladda ner och öppna ett PartyPoker konto genom PokerNews, följa anvisningarna på vår registreringssida och se till att ni använder er av bonuskoden PN50FREE när ni öppnar kontot.
Öppna ditt PartyPoker konto här.

[b]Nästa veckas freerollschema - $12,448 står på spel[/b]

Poker770 $2,770 OPEN freeroll
Allt ni behöver för att spela i denna freeroll är ett lösenord, som släpps samma dag som freerollen spelas. Det har ingen betydelse om ert konto öppnats via PokerNews eller inte, alla spelare är välkomna så länge korrekt lösenord anges.
Datum: 28 november 28, 20:35 CET
Prispott: $2,770
Kvalificeringskrav: Lösenordet….
Öppna ett Poker770 konto för att ta del av denna freeroll.

Titan Poker $1,500 freeroll
Club PokerNews spelare kan här ta del av en regelbunden $1,500 freeroll anordnad hos Titan Poker.
Speldag: 29 november, 20:35 CET
Prispott: $1,500
Kvalificeringskrav: 100 Titan Poker poäng + bonuskod
Kvalperiod: 15-29 november
Bonuskod: SEPNEWS
Öppna ditt Titan Poker konto via PokerNews och använd dig av bonuskoden så att du får ta del av alla framtida TitanPoker freerolls!

Everest Poker €3,000 freeroll
Vinnaren av denna freeroll får ett paket värt €3,000 till finalen i 3 Länder Poker Tour som spelas i Wien. Dessutom får alla nio finalister en varsin $109 biljett till Everest Pokers $50,000 garanterat turnering.
Datum: 30 november, 20:00 CET
Prispott: $4478
Kvalificeringskrav: 25 Summit poäng + bonuskod
Kvalperiod: 1-30 november
Bonuskod: PNEWS300 eller PNEWS500
Ladda ner Everest Poker och öppna ditt Everestkonto idag!

Lock Poker $2,500 freeroll
Som en del i vår freerollserie värd sammanlagt $22,500 erbjuds Club PokerNews spelare här e $2,500 freeroll för blygsamma 25 Lock Poker poäng.
Datum: 30 november, 22:05 CET
Prispott: $2,500
Kvalificeringskrav: 25 Lock Poker poäng + bonuskod
Kvalperiod: 16-30 november
Bonuskod: SEPNEWS1000
Ladda ner Lock Poker genom PokerNews och använd dig av vår bonuskod för att få tillgång till denna och framtida freerolls!

Mansion Poker $1,200 freeroll
Här krävs det endast 25 Mansion poäng för att kunna ta del av denna återkommande $1,200 freeroll, exklusiv för Club PokerNews spelare.
Datum:1 december, 20:35 CET
Prispott: $1,200
Kvalificeringskrav: 25 Mansion poäng + bonuskod
Kvalperiod: 17 november - 1 december
Bonuskod: SEPN500
Öppna ett Mansion Poker konto, använd dig av bonuskoden och de inspelade poängen och du är sedan klar för freerollen.

Detta vara allt vi hade att leverera i denna veckans PokerNews Bankroll Booster. Detta kommer att bli ett fast segment här på PokerNews och återkommer varje vecka där vi presenterar nästkommande veckans freerolls! Få en snabb summering och överblick över vad som väntar i förmåner till dig som Club PokerNews spelare!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories