Poker770 presenterar nästa $2,770 OPEN freeroll - Öppen för ALLA spelare

Poker770 $2,770 Open freeroll för alla spelare

Hos PokerNews hittar ni inte bara de senaste pokernyheterna, liverapportering från de största pokerturneringarna runt om i världen utan också några av onlinepokerns allra främsta pokerkampanjer. Vi är också ett av väldigt få ställen som också levererar gratisturneringar till ALLA SPELARE oavsett om spelarens konto öppnats via PokerNews eller inte. Ta bara en titt på vår fantastiska $2,770 freerollserie från Poker770 som är öppen för alla spelare med ett Poker770 konto!

Nästa freeroll spelas nu på söndag, den 28 november klockan 21:35 GMT. Allt ni behöver för att spela i denna freeroll är ett Poker770 konto som ni gjort minst en minimuminsättning på samt ett lösenord vilket släpps i denna artikel samma dag som turneringen spelas. Deltagande spelare måste använda sig av detta lösenord vid registrering till turneringen, en registrering som öppnar två timmar innan start. Det kanske bästa med denna freeroll är också möjligheten att göra obegränsat med $1 rebuys fram tills första pausen.

Denna freerolls lösenord är:

28 Nov lösenord: pokerpn


[b]12 dec lösenord: hppyny

Ni hittar PokerNews alla $2,770 freerolls under fliken schemalagda turneringar i Poker770s turneringslobby.

Denna otroliga freerollserie som är öppen för alla spelare fortsätter under de kvarvarande månaderna med den avslutande freeroll den 12 december.

Har du inte ett Poker770 konto kan vi rekommendera att ni öppnar ett idag. Inte nog med att ni har möjligheten att spela i ovan nämnda freeroll, ni får då också tillgång till våra exklusiva Poker770 $2,770 freerolls, enbart öppna för PokerNews spelare. Så ladda ner Poker770 via PokerNews och öppna ett konto idag.

Vad tycker du?

Fler nyheter