Per Hagen lämnar Poker Icons och Lars Kollind tar över tyglarna

Lars Kollind

Efter år som Poker Icons VD och som grundare av för företaget, väljer nu Per Hagen att lämna företaget helt bakom sig. Han har avsagt sig sin VD-post med omedelbar verkan, som i sin tur Lar Kollind tar över, och sålt hela sitt aktieinnehav i företaget över till övriga ursprungliga grundare och ägare. Därmed har Per Hagen klippt alla band med sitt före detta företag, ett företag han skapade 2006 och som idag är en av världens största pokeragenturer.

Tyglarna lämnas som sagt över till Lars Kollind, tidigare VD för företag Vegas Group AB, ett företag som slogs samman med just Poker Icons Ltd under februari i fjol och då bildade Poker Icons AB.

Poker Icons är idag ett företag som representerar en mängd kända pokerprofiler, däribland svenskarna Michael Tureniec, Ramzi Jelassi och Stefan "Matadoren" Mattsson tillsammans med danskarna Sören Kongsgaard, Peter ”zupp” Jepsen, Jonas ”Tulkaz” Klausen, Jesper ”Kipster” Hougaard, norske pokerdrottningen Annette Obrestad och en av årets November nine finalister, Matthew Jarvis.

Vi fick chansen att ställa Kollind några frågor inför hans nya roll som Poker Icons VD och här är vad som sades.

Tillträder du rollen som VD på Poker Icons per omgående?

Kollind: Ja, det är korrekt

Hur ser du på rollen som ny VD för Poker Icons?

Kollind: Jag och Per har alltid jobbat mycket tätt tillsammans vilket gör att jag har haft stor inblick i hans dagliga arbete så nu kommer jag fortsätta hans arbete samt implementera nya ideér som jag har haft en tid. Vi har växt mycket senaste åren och detta gör att det idag finns mycket svängrum för mig att utveckla bolaget i rätt riktning.

Har du några direkta planer/förändringar inför framtiden för Icons som det ser ut just nu?

Kollind: Vi har tagit in Måns Ullerstam och Martin ”Franke” von Zweigbergk som tidigare har varit passiva delägare för att stärka Poker Icons team, detta för att kunna utöka servicen inom agenturen för våra spelare samt deras sponsorer. Fokus hos Poker Icons kommer ligga på spelaragenturen samt var nylanserade media agentur.

Lars Kollind avslutar till sist med att säga:
- Per har varit en stor tillgång for Poker Icons och vi alla på Poker Icons önskar han stor lycka till i framtiden.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories