WSOP 2018

Veckans Party: Personifiera bord, World Open trailer och gratis bankrulle

Tony G

Bli en PartyPoker spelare denna vecka genom PokerNews och få inte bara en gratis bankrulle utan också en månads tillgång till en träningssida för poker, med några av världens allra bästa pokerspelare, däribland Tony G. I denna artikel tar vi även en titt på hur ni själva kan modifiera era egna PartyPoker bord, se trailer inför nya World Open och mycket mer…

Hur du "Tonyfierat" ditt PartyPoker bord

Samtidigt som PartyPokers mjukvara fortsätter att utvecklas och bli allt mer avancerat, ges spelarna möjligheten att själva utveckla och framför allt utforma sina egna spelerfarenheter. I denna veckans PartyPoker blogg tar de en titt på hur ni kan modifiera era egna bord, och däribland lägga till en bild på självaste Tony G i bakgrunden, om det nu finns någon förutom han själv som kanske skulle vilja göra det! Men oavsett vad så finns nu en sådan funktion och kanske är det inte just den bilden man skulle välja i först hand. Men bege er över till Party och pröva själva så får ni se om detta är något som passar er.

$50 i gratis bankrulle + en gratis PokerNews Strategy månad

Inte nog med att ni kan komma igång och börja spela poker, med riktiga pengar och en riktig bankrulle, utan att själva behöva riskera era hårt förvärvade pengar. Nu kan ni även få tips, tricks och förslag till hur ni kan förbättra ert pokerspel och detta från några av världens bästa pokerspelare, tillika pokermiljonärer. Allt detta blir möjligt viaPokerNews Strategy som vi ger er en gratis månad av, en månadsprenumeration som normalt kostar $25. Detta är alltså ett exklusivt erbjudande till alla spelare som tar del av detta gratis $50 erbjudande hos PartyPoker , öppnar ett PartyPoker konto genom att följa instruktionerna och verkligen säkerställa samt dubbelkolla att ni använder er av bonus/kampanjkoden PN50FREE när ni skapar ert konto. Detta ger er en gratis $50 bankroll, utan att behöva registrera något kreditkort, bankkonto eller dylikt. Ni riskerar med andra ord inte en enda krona av era surt förvärvade pengar.

När väl ert Party Poker konto skapats och er ansökan godkänts kommer ni att krediteras $25 direkt till kontot och ytterligare $25 till ert PartyPoker bonuskonto. Samtidigt kommer ni få ett email som bekräftar att ni får en gratis månad av PokerNews Strategy. I detta email kommer ni att hitta en länk som ni måste klicka på och där ni måste anmäla er. Här är det viktigt att ni anger samma e-post adress som ni angav när ni skapade ert PartyPoker konto, för att er ansökan ska kännas igen och kopplas till just detta erbjudande.

Veckans Party: Personifiera bord, World Open trailer och gratis bankrulle 101

World Open VI förhandstitt

PartyPoker World Open VI har precis börjat sändas i England och kommer där att sträcka sig under 16 veckor på Channel 5. Tittarna kan här ta del av 48 av världens bästa pokerspelare som gör upp emot varandra, spelare som bland annat Tom Dwan, Phil Laak, Jake Cody och många, många fler. Vill ni se en förhandstitt, titta då här:

De nio största Premier League bluffarna

Över hos PartyPoker och i deras PartyPoker blogg har de delat med sig av några av de största bluffarna ni kommer att kunna ta del av i deras PartyPoker Premier League som just nu sands i engelsk tv. Sugna på att få veta hur David Benyamine fick Phil Laak att lägga ner en triss eller hur Tony G ägde Phil Hellmuth? Bege er då över till Party Pokers blogg.

The 2010 Premier League Line Up, bluffable apparently
The 2010 Premier League Line Up, bluffable apparently

Exklusiv PokerNews reload bonus

Tillhör du den skaran spelare som redan tagit del av vårt erbjudande om att få en gratis bankrulle hos PartyPoker men gulat kontot? Då har vi goda nyheter i form av en exklusiv reload bonus som ger dig 100 % upp till $50 och allt som krävs är att kontot ursprungligen öppnats via PokerNews vid ett eller annat tillfälle. Sätt in minst $25 och ange bonuskoden "PNEWS50" för att få en 100 % reload bonus upp till $50 . Detta är utan tvivel den absolute bästa PartyPoker reload bonus ni kan hitta på nätet just nu!

Normalt krävs det att ni spelar in tio gånger det insatta beloppet för att få er bonus utbetald hos PartyPoker. Säg att ni exempelvis satt in 50 dollar. För att få er bonus på 50 dollar utbetald skulle ni normalt behöva spela in 500 PartyPoker poäng. Men i denna exklusiva reload bonus krävs det bara att ni spelar in tre gånger det insatta beloppet i PartyPoker poäng för att få bonusen! Alltså kräver en full $50 bonus endast 150 inspelade Partypoäng! Och det är en avsevärd skillnad.

Veckans Party: Personifiera bord, World Open trailer och gratis bankrulle 102

Vad tycker du?

Fler nyheter