888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

På tisdag spelas nästa $2,500 Winner Poker freeroll - Låga krav

Winner Poker $2,500 PokerNews freeroll

Winner Poker är en operatör som gång på gång levererat exklusiva freerolls till Club PokerNews spelare och nu var det åter dags för nästa freeroll hos Winner Poker och denna gång gäller det en $2,500 freeroll. Sitter du ännu inte med ett Winner Poker konto öppnat via PokerNews, då är det hög tid att ni öppnar ett. Som en Club PokerNews spelare kan du ta del av hundratusentals dollar genom alla de kampanjer och freerolls vi erbjuder exklusivt för PokerNews spelare!

Winner Poker presenterar här en i raden av totalt $22,500 i exklusiva Club PokerNews Winner freerolls som pågår fram tills mitten på januari nästa år. Hitintills har fyra av totalt nio freerolls spelats, vilket betyder att ni fortfarande har möjligheten att göra upp om $12,500 i sammanlagt freerollvärde hos WinnerPoker. Bäst av allt med dessa freerolls är inte bara de låga kvalificeringskraven utan också den generösa startstacken på 2,500! Nästa freeroll på schemat är satt att spelas den 23 november och därför är det hög tid att kvalificera er om ni har för avsikt att spela i turneringen.

PokerNews $2.5k Freerolls

  • 23 november
  • 7 & 21 december
  • 4 & 18 januari

Alla ovan nämnda freerolls har den gemensamma spelstarten klockan 21:35 svensk tid.

För att få spela i alla dessa freerolls krävs först och främst ett Winner Poker konto öppnat via PokerNews, att en insättning gjorts där ni använt er av vår exklusiva bonuskod: SEPNEWS och att ni därefter spelat in 10 Winner poäng för att klara av ”köpa in sig” i turneringen. Befintliga Winner Poker spelare är självfallet välkomna att spela i alla ovan nämnda freerolls så länge kraven om inspelade poäng uppfyllts.

10 Winner poäng är nästan så lågt man bara kan komma när det gäller det motsvarande värdet i betald rake. Detta är också förmodligen det lägsta kravet ni kommer att hitta för en liknande freeroll på iPokers nätverk. Dessa 10 poäng motsvarar omkring låga $0,50 i betald rake. Allra snabbast att få in dessa poäng kan ske genom att spela i en enda $5 Sit-n-Go, eller genom ett par varv vid ett cashbord, om man hellre föredrar den typen av spel.

Det är bäst att ni skyndar er, då den kommande freerollen spelas redan den 23 november klockan 21:35

Vad tycker du?