Martin Hruby vs Dag Palovic i en Heads-Up utmaning med propbet

Dag Palovic utmanar Martin Hruby

Den slovakiske pokerspelaren Dag Palovic har utmanat den tjeckiske Team PokerStars spelaren Martin Hruby i en utmaning över 75 heads-up $200 matcher som ska spelas på PokerStars. Utmaningen ska fördelas över tre tillfällen med den första omgången som spelas redan ikväll, den 25 november. Nästa två omgångar spelas den 29 nov och 1 dec.

Genomgående för alla tre dessa sessioner kan intresserade PokerStars spelare ställa frågor till bägge spelare som de kommer göra sitt bästa att besvara via chatten. Ni kan följa dessa heads-up matcher med start från klockan 21:00 CET under ovan nämnda datum. Har ni några frågor ni skulle vilja ställa till framgångsrika pokerspelare, då har ni här chansen. Allt ni behöver är ett PokerStars konto och sedan bege er över till Sit & Go > Heads-Up fliken.

Självfallet som så ofta när det gäller utmaningar inom poker, är ingen utmaning fulländad om det inte förekommer något sidovad eller propbet, vilket det självfallet också gör i denna utmaning. Om Dag lyckas vinna över Martin kommer Martin att spela EPT Prag med dreadlocks, som han senare kommer att måsta behöva ha fram tills årsskiftet. Skulle det bli omvänt och Martin lyckas slå Dag, då tvingas Dag färga sitt hår helt vitt lagom till EPT Prag och sedan få den röda PokerStars spaderlogotypen tryckt bak på bakhuvudet.

Vem vinner? Det får ni reda på hos världens största pokeroperatör, PokerStars.com.

Ni har väl samtidigt inte missat att alla ni PokerNews läsare ges chansen att delta i en massiv PokerStars $15,000 Sunday Millions freeroll. För att kunna spela i freerollen måste ni ladda ner PokerStars genom PokerNews, göra en insättning och därefter spela in ynka 75 VPP. Dessa poäng måste dock vara inspelade INNAN den sista november, för att ni ska kvalificeras till freerollen som spelas den 5 december.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories