Exklusiv $750 OCH $1,000 freeroll på söndag - Kräver endast ett KONTO

Lock Poker

Öppna ett Lock Poker konto via PokerNews före den 14 november klockan 14:34 och du blir då kvalificerad till inte en utan TVÅ EXKLUSIVA freerolls hos Lock Poker. Ni får ta del av en $750 samt en $1,000 freeroll som endast kräver att ni öppnat ett konto via PokerNews och inget annat! Inga dolda krav eller liknande. Dessa freerolls spelas den 14 november klockan 19:35 CET.

I de allra flesta fall när det gäller freerolls så finns det i regel något eller några krav som måste uppfyllas för att ni som spelare ska få spela i turneringen. Detta kan gälla någon form av insättning, inspelade poäng eller en viss summa i rake. Andra kanske kräver att ni måste ange ett lösenord för att få delta. Men allt detta som nämnts här ovan är oväsentligt då bägge dessa turneringar har det absolut enklaste kraven som går att hitta för en freeroll. Söndagens freerolls hos Lock Poker kräver endast att ni laddat ner Lock Poker via PokerNews och öppnat ett nytt konto – det är också ALLT ni behöver göra.

Och ja, ni läste rätt, öppar ni kontot nu, får ni spela i bägge dessa freerolls!

Dessa exklusiva freerolls är inte enbart öppna för nya Lock Poker spelare utan även befintliga, som öppnat sitt konto genom PokerNews. Som vanligt betyder det också att ett konto öppnat via PokerNews inte enbart ger tillgång till aktuella utan även kommande events.

Vad som gör dessa turneringar ännu mer attraktiva var antalet startande vi såg i den senaste freerollen vi höll hos Lock Poker, som även den saknade några krav för att få spela. Med endast 366 spelare som deltog gavs spelarna riktigt goda chanser att ta sig in i pengarna och göra en fin slant utan att risktera något som helst ur egen ficka.

Självfallet finns det inget som hindrar er från att även sätta in en slant om det nu skulle vara så att ni gillar att spela hos Lock Poker. Vi kan exempelvis erbjuda er en exklusiv insättningsbonus som ger er 200 % upp till $1000 vid er första insättning och allt ni måste göra för att kunna ta del av denna bonus är att använda bonuskoden SEPNEWS1000. Detta är en av de högsta insättningsbonusar ni kan hitta hos Lock Poker. Som PokerNews spelare kan ni även ta del av en exklusiv $2,500 freerollserie som hålls varannan vecka fram tills januari. Allt som krävs för att spela I dessa freerolls är ynka 25 inspelade Lock Poker poäng!

Exklusiv 0 OCH ,000 freeroll på söndag - Kräver endast ett KONTO 101

Vad tycker du?

Fler nyheter