WSOP 2018

Eastgates WSOP-armband sålt på Ebay – Tony G inte vinnaren

WSOP 2008 års mästare Peter Eastgate sålt sitt WSOP-armband via Ebay

Tony G gick ut och sa att han ville buda hem armbandet för att använda det som ett hundhalsband åt sin schäfer Zasko, något som han ville anse vara ”The Ultimate Dog Bling”. Nu kan vi dock bekräfta att det inte blev Tony G som bjöd hem armbandet, då han gav upp budgivningen efter att priset passerat $135,000. Slutpriset på denna Ebay auktion slutade till sist på $147,500 vilket motsvarar strax över en miljon kronor omvandlat med dagens valutakurs. Budgivningen startade från 112,000 sek och ökade med andra ord strax över nio gånger utgångssumman.

När vi ställde frågan till Tony G bekräftar han att han drog sig ur budgivningen vid $135,000 men valde inte att berätta varför. Dock påpekade han att han var villig att gå betydligt högre än så för att få vinna budgivningen, men hoppade istället av budgivningen.

Vem som vann har ännu inte presenterats och det är därmed oklart vem den nye lycklige innehavaren är av 2008 års WSOP Main Event armband!

Peter Eastgate som beslöt sig för att lägga av med poker tidigare i år valde att lägga ut armbandet på auktion på Ebay och låta hela förtjänsten från auktionen gå oavkortat till UNICEF, FN:s organisation som hjälper behövande och utsatta barn runt om i världen. En miljon kronor räcker kanske inte allt för långt, men visst kommer det ge några lyckliga barn lite kläder, utbildningsmaterial och mättade magar, något som de flesta svenskar idag tar för givet i sin vardag! Eastgate ska absolut ha en eloge för sitt initiativtagande!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories