Bygg en bankrulle genom PokerNews freerolls under nov-dec, del 1

Bygga en bankrulle inom onlinepoker

Att inleda sin pokerkarriär inom onlinepoker kan ske genom flera olika tillvägagångssätt. En del väljer att nöta frirullar hos pokeroperatörer, med små prissummor och göra så under en lång tid för att bygga sig en bankrulle och sedan ta klivet in på cash spel eller större turneringar. Andra tar del av mer exklusiva freerolls med lite större prispotter som om dom lyckas, ger dem en större rulle att leka med. Sedan har vi kategorin som går den allra kortaste vägen och som helt enkelt sätter in pengar och börjar spela. Här kommer några tips om hur ni kan bygga er bankroll via PokerNews, våra freerolls men också exklusiva erbjudanden om gratis pengar!

Månad efter månad erbjuder vi här på PokerNews mängder av freerolls som i många fall är betydligt större jämfört med ordinarie freerolls ni hittar hos alla dessa speloperatörer. Dessutom är dessa freerolls exklusiva vilket innebär att ni då inte behöver slåss mot tusentals andra spelare för möjligheten att vinna lite pengar. Nu under november och december erbjuder vi frirullar som kan ge er bankrulle en avsevärd boost och ett välkommet tillskott i plånboken.

Mansion Poker

Först ut har vi en $1,200 Mansion Poker freeroll som endast Club PokerNews spelare kan ta del av. Totalt erbjuds ni under november och december inte mindre än fyra freerolls, alla med $1,200 i garanterad prispott. Allt som krävs för att få spela i dessa freerolls är ett Mansion Poker konto öppnat via PokerNews, att ni använt bonuskoden SEPN500 när kontot skapades, att ni gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat in ynka 25 Mansion Poker poäng per freeroll. Alltså kan ni ta del av alla fyra dessa freerolls för endast 100 Mansion poäng, vilket inom iPoker´s nätverk är ett oerhört lågt krav!

UB.com och Absolute Poker $1,500 Freerolls

Ett UB.com konto eller ett Absolute Poker konto ger dig möjligheten att ta del av tre $1,500 freerolls under november och december och återigen exklusivt för Club PokerNews spelare.

Som ny spelare krävs det endast att ni laddar ner UB.com via PokerNews och använder er av bonuskoden SEPNEWSUB när ni öppnar ert konto. Därefter är ni kvalificerad. För spelare som väljer Absolute Poker krävs det exakt samma sak, att ni laddar ner Absolute Poker via PokerNews, att ni sedan använder Absoluts bonuskod SEPN och ni är sedan kvalificerad till nästkommande freeroll. Som en extra bonus blir ni inte bara kvalificerade till nästkommande freeroll utan även till den efterföljande turneringen! Alltså ett UB.com eller Absolute Poker konto via PokerNews ger dig tillgång till TVÅ $1,500 freerolls

Redan befintliga spelare hos något av dessa pokerrum behöver spela in 150 raked händer under respektive kvalificeringsperiod för att få spela i dessa freerolls.

Kraven och alla listade freerolls hittar ni på dessa freerollsidor UB freerolls och Absolute freerolls .

Winner Poker $2,500 freerolls

Winner Poker erbjuder Club PokerNews spelare två exklusiva $2,500 Winner freerolls varje månad, men där den ena i november redan spelats. Detta innebär dock att tre $2,500 freerolls återstår under november och december.

Kraven för dessa freerolls är löjligt enkla. Först måste ni skaffa er ett Winner Poker konto via PokerNews, registrera ett konto och se till att använda bonuskoden SEPNEWS när ni skapar ert konto, göra minst en minimuminsättning och därefter spela in otroligt låga 10 Winner poäng per $2,500 freeroll. Ett varv vid ett cashbord ger er dessa poäng som behövs och motsvarar endast $0,50 i betald rake! Kan det bli enklare än så?

För mer information om dessa Winner Poker freerolls rekommenderar vi er att ni besöker vår Winner Poker freerollsida.

Detta var bara ett smakprov på vad som återstår i november och december månad här på PokerNews. I morgon kommer den andra och sista delen med alla våra erbjudanden om hur ni kan få er rulle att växa. Då presenteras också vår, för närvarande, största freeroll på schemat, en massiv $15,000 turnering hos PokerStars, som ni Club PokerNews spelare endast har tillgång till. Dessutom tittar vi på freerolls från både Titan och Lock Poker

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories