Winner Poker $2500 freeroll på tisdag - Endast 10 poäng krävs

Winner Poker

Det var inte länge sedan vi såg senaste freerollen spelas hos Winner Poker och redan nu är det dags för nästa turnering. Sitter du ännu inte med ett Winner Poker konto öppnat via PokerNews, då är det hög tid att du öppnar ett. Som en Club PokerNews spelare kan du ta del av hundratusentals dollar genom alla de kampanjer och freerolls vi erbjuder exklusivt för PokerNews spelare!

Winner Poker presenterar här en i raden av totalt $22,500 i exklusiva Club PokerNews freerolls som kommer att ta oss ända in i januari 2011. Två gånger i månaden kan ni ta del av denna $2,500 freeroll, som erbjuder spelarna en generös startstack på 2,500 och enormt enkla kvalificeringskrav.

PokerNews $2.5k Freerolls

  • 12 & 26 oktober
  • 9 & 23 november
  • 7 & 21 december
  • 4 & 18 januari

Alla med den gemensamma spelstarten klockan 21:35 svensk tid.

För att få spela i alla dessa freerolls behövs först och främst ett Winner Poker konto öppnat via PokerNews och därefter dessa 10 Winner poäng för att klara av ”köpa in sig” i turneringen. Befintliga Winner Poker spelare är självfallet välkomna att spela i alla ovan nämnda freerolls så länge kraven om inspelade poäng uppfyllts.

Winner Poker 00 freeroll på tisdag - Endast 10 poäng krävs 101

10 Winner poäng är nästan så lågt man bara kan komma när det gäller det motsvarande värdet i betald rake. Detta är också förmodligen det lägsta kravet ni kommer att hitta för en liknande freeroll på iPokers nätverk. Dessa 10 poäng motsvarar omkring låga $0,50 i betald rake. Allra snabbast att få in dessa poäng kan ske genom att spela i en enda $5 Sit-n-Go, eller genom ett par varv vid ett cashbord, om man hellre föredrar den typen av spel.

Det är bäst att ni skyndar er, då den kommande freerollen spelas redan den 12 oktober.

Missa inte vår enorma oktobermånad, med över $53,000 i exklusiva Club PokerNews erbjudanden. Detta är erbjudanden ni sällan skådar på nätet, med många av dessa freerolls om inte ens kräver att ni spelat en enda hand! Ta en titt på vårt massiva freerollschema för vad som väntar under oktober.

Vad tycker du?

Fler nyheter