888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Sista William Hill $2,000 freerollen i morgon – Kvala in för endast 3 cent i rake

Sista $2,000 William Hill freerollen hos PokerNews

William Hill Poker den sista i raden $2,000 freerolls till Club PokerNews spelare, en freeroll som spelas i morgon, torsdag, den 28 oktober klockan 21:35. Denna freeroll är en del av den enorma kampanj som vi på PokerNews anordnat tillsammans med William Hill, där PokerNews spelare kunnat ta del av freerolls med sammanlagt $70,000 på spel.

Allt ni behöver göra är att ladda ner William Hill Poker via PokerNews, skapa ett konto, göra en insättning och därefter spela in ynka 2 William Hill poäng, vilket motsvarar $0,03 i betald rake. Detta måste göras senast fram tills minuten innan spelstart, alltså fram tills 21:34 den 28 oktober. Spela in dessa två poäng och ”köp in dig” i turneringen.

Befintliga William Hill spelare, som öppnat sitt konto via PokerNews, är mer än välkomna att spela i denna freeroll så länge kravet på inspelade poäng uppfyllts.

2 WH poäng är som sagt väldigt lågt, det motsvarar som vi nämnde endast 3 cent i betald rake. Detta motsvarar i sin tur ett enda varv vid ett cashbord, vilket gör att du kan ha spelat in dessa poäng inom loppet av två-tre minuter. Men vad som kanske är allra bäst med denna freeroll är spelartaket, som är satt till maximalt 1000 spelare vilket gör att ni har färre att slåss emot och att ni samtidigt inte behöver sitta halva natten för att slåss om pengarna. Det betyder också att dina 3 cent då egentligen motsvarar ett inköp på $2.

$2,000 freerolls

  • 28 oktober

$5,000 freerolls

  • 14 november

Ta en titt på vår William Hill freerollsida för all information ni kan tänkas behöva om dessa kvarstående turneringar.

Vad tycker du?