Varför inte ta $50 gratis, utan insättningskrav, när du öppnar ditt Party konto

Få $50 i gratis poker pengar för gratis poker spel hos PartyPoker

Är du på väg att öppna ett PartyPoker konto för första gången? Då bör du verkligen fortsätta läsa här, det vill säga om du inte vill gå miste om att få $50 gratis till ditt konto. Du får alltså närmare 350kr att spela poker för, exklusivt via PokerNews och PartyPoker. Bäst av allt är att för att få erbjudandet, behöver ni INTE göra någon insättning.

Allt du behöver göra är att klicka här, ladda ner PartyPoker, registrera dig och använd bonuskoden PN50FREE . $25 kommer direkt till ditt konto. Inte nog med det, du har möjlighet att tjäna ytterligare $25 från ditt bonuskonto också! Allt du behöver göra är att spela in 200 PartyPoker poäng och ytterligare $25 kommer att betalas ut.

Detta erbjudande är exklusivt för PokerNews och du kommer inte hitta den någon annanstans. Registrera dig för ett PartyPoker konto genom PokerNews och det beviljar dig tillgång till alla PartyPokers och Club PokerNews erbjudanden från och med nu.

*Spelare måste genomföra hela registreringsprocessen och vänta på bekräftelse för bonusberättigande från PokerNews. Den första $25 kommer att överföras till spelarens PartyPoker-konto. Sedan kommer ytterligare $25 att sätta in på spelarens bonuskonto när spelaren spelat in 200 PartyPokerpoäng , något som måste ske inom 45 dagar från att första bonusen mottagits. Vi rekommenderar starkt att du läser igen denna kampanjs fullständiga regler och villkor.

Kom ihåg att ni dock MÅSTE registrera era uppgifter i PartyPokers kassa! Fyll i era uppgifter, som namn och adress och klicka sedan på skicka. Därefter tas ni till deras sida för insättning, där ni helt enkelt stänger ner sidan och INTE GÖR NÅGON INSÄTTNING! Denna sista bit är oerhört viktig. Vi kan inte göra överföringen till spelare som satt in pengar, vilket är varför ni inte får göra någon insättning

Vad tycker du?

Fler nyheter