Tre nya Sunday Million freerolls – Nu med $15,000 i prispotten & enklare krav

sunday million

Under de senaste fyra månaderna har Club PokerNews medlemmar kunnat ta del av en enorm $10,000 Sunday Million freeroll hos våra vänner på PokerStars. Hundratals med biljetter delades ut i respektive freeroll, vilket gav en mängd spelare möjligheten att förvandla sina poäng till hundratusentals med dollar.

Nu kan vi med glädje presentera att dessa enorma freerolls kommer att fortsätta i minst tre månader till men detta är dock inte allt, då prispotten för dessa freerolls ökat med hela 50 % samtidigt som kvalificeringskraven sänkts med 70 %.

Ja ni läste rätt, prispotten har alltså ökat från tidigare $10,000 till $15,000 och poängkravet har minskat från tidigare 250VPP till endast 75VPP. Detta motsvarar som sagt en sänkning med 70 % från tidigare krav.

Den första av dessa $15,000 PokerStars Sunday Millions freeroll spelas den Starting on 7 november klockan 19:35 GMT och detta är den första av tre som vi har inplanerat på schemat.

Dessa $15,000 Sunday Million Freerolls spelas följande datum:

  • 7 november
  • 5 december
  • 9 januari

Prispotten
1 plats: $1,000
2 plats: $750
3 plats: $600
4 plats: $450
5-50 plats: $215 Sunday Million biljett
51-260 plats: $11 Sunday ¼ million biljett

Allt ni behöver för att kunna ta del av dessa tre freerolls är ett PokerStars konto öppnat via PokerNews, där ni använt er av marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS när ni registrerat ert konto. Därefter måste ni ha spelat in 75 VPP under månaden INNAN freerollen spelas. Poäng som spelas in under nuvarande månad räknas mot nästkommande månads freeroll.

75 VPPs motsvarar strax under $13 i betald rake hos PokerStars. Detta innebär i sin tur omkring 250 händer på $1/$2 Fixed Limit nivån, strax under 400 händer på $0,25/$0,50 No Limit nivån eller 13 $11 SNG.

Spela tillsammans med EPT-vinnare Liv Boeree hos PokerStars
Spela tillsammans med EPT-vinnare Liv Boeree hos PokerStars

PokerNews är platsen för dig, om du vill ta del av denna typ av massiva freerolls. Oavsett hur mycket ni än söker runt på nätet, kommer ni inte lyckas att hitta likvärdiga turneringar, med samma enorma värde som här. Redan till dags datum har vi levererat Sunday Millions freerolls till ett sammanlagt värde av $85,000, under det gångna året och vi hoppas självfallet att 2011 ska bjuda på ännu mer.

I de två senaste $10,000 Sunday Millions freerolls hos PokerStars såg vi 740 spelare under juli och 1039 i augustis freeroll. Om ni då tar in i beräkningen att det var 239 betalande platser, innebär det lite grovt att var fjärde spelare gick ifrån turneringen med en vinst! Bättre chanser än så här är svårt att hitta, speciellt med tanke på vad det är ni kan vinna!

Vad tycker du?

Fler nyheter